USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний про комунізм у футболі та «Волинь» в Лізі чемпіонів

20 Жовтня 2014 17:30
«Дайте трішки - ми зробимо Лігу Європи. Дайте більше - зробимо Лігу чемпіонів. Ми ж - готові», - зізнався у ексклюзивному інтерв'ю головний тренер луцької футбольної команди Віталій Кварцяний. Про це інформує Проспорт.

«В нас є велика проблема. Перш за все - найкращих в нас забирають, крадуть. «Шахтар» пустив коріння всюди. Маючи фінансову базу, вони забирають найкращих», - коментує Віталій Кварцяний.

Тренер луцької команди каже, що також хотів би грати в Лізі чемпіонів, але для цього потрібно зробити комунізм у футболі.

«Давайте зробимо комунізм у футболі, хай будуть однакові зарплати у тренерів, а керівництво ставить для усіх однакові умови та завдання», - пропонує тренер.

Окрім того, зізнається, що команда не обділена увагою інвесторів, але їй не вистачає мотивації.

«Є те, що треба для гри. Є забезпечення. Але немає конкретної мотивації, конкретного завдання, яке б нас зробило відповідальними до кожного матчу, немає можливості штрафувати гравців, бо немає премії за матч, - розповідає і додає: «Дайте трішки - ми зробимо Лігу Європи. Дайте більше - зробимо Лігу Чемпіонів. Ми ж - готові».

Також президент клубу розповів про те, яких гравців хотів би бачити в своїх команді. А ще зізнався: «Футбол мене рятує».



ФОТО з архіву ФК «Волинь»
ВІДЕО. Телеканалу 2+2 (Програма Про спорт)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фк волинь Показати IP 20 Жовтня 2014 18:09
і підпис: фото fcvolyn.net

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus