USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Барселона» - чемпіон світу. Мессі отримав ще один Золотий м'яч

21 Грудня 2009 14:32
Учора Ліонель Мессі був визнаний найкращим гравцем клубного чемпіонату світу, перше місце в якому, до речі, здобув його клуб - володар Суперкубка Європи іспанська «Барселона».
На рахунку аргентинця два голи в турнірі, причому обидва стали переможними. У півфінальній грі з мексиканським «Атланте» Мессі забив вирішальний м\'яч, тільки-но з\'явившись на полі після заміни, а в фінальному поєдинку вже у додатковий час уразив ворота аргентинського «Естудіатеса».
Нагорода найкращого гравця клубного ЧС має назву Золотий м\'яч, тож тепер у 22-річного Ліонеля Мессі їх два - перший він отримав нещодавно як найкращий гравець Європи від журналу France Football.
Срібним м\'ячем був відзначений Хуан Себастьян Верон, Бронзовим - ще один гравець «Барси» Хаві, інформує iSport.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 22 Грудня 2009 20:43
Вітаю Мессі з черговою нагородою. Це просто геній футболу. Також радію за Чигринського, який першим з українських футболістів став чемпіоном світу серед клубів. Молодець.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus