USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Барселоні прогнозують перемогу над Шахтарем 3:1

24 Березня 2011 10:48
Один із лідерів в галузі спортивного прогнозування портал AccuScore.com змоделював результат першого чвертьфінального матчу Ліги чемпіонів між іспанською "Барселоною" і донецьким "Шахтарем".

Прогноз ґрунтувався на аналізі тисячі моделювань однієї і тієї ж гри, - пише Кореспондент .

Отже, існує 16,7% ймовірність нічиєї. Перемога Барселони прогнозується з вірогідністю у 75,4%, а сенсаційна виїзна перемога "Шахтаря" має 7,9%. При моделюванні перемоги "Барселони", по воротах "Шахтаря" буде нанесено в середньому 6,3 удару і 3,3 - в створ воріт.

При таких показниках каталонці у переможних матчах у середньому забивають 2,2 м'яча, а пропускають лише 0,6. Що стосується каталонсько-донецького протистояння, то найбільш вірогідним є рахунок 3:1, тому що в середньому "Барселона" забивала 2,7 м'яча, а "Шахтар" - 0,8.

Серед бомбардирів в "Шахтарі" у Луїса Адріано 22% шанс на те, що він заб'є один і більше м'яч. При цьому якщо "Шахтар" зуміє відзначитися на Камп Ноу, то ймовірність перемоги гірників зросте до 19%. У "Барселони" Ліонель Мессі має 63% вірогідність забити. Якщо аргентинцеві вдасться відзначитися, то шанси на перемогу Барселони зростуть до 86%.

Перший чвертьфінальний матч Ліги Чемпіонів з каталонською "Барселоною" гірники проведуть 6 квітня на виїзді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus