USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Боротьба за Лігу чемпіонів: «Динамо» здобуло вольову перемогу над «Зорею»

13 Червня 2020 19:25
Боротьба за друге лігочемпіонівське місце в Прем’єр-лізі триває: в матчі двадцять шостого туру між собою зійшлися основні претенденти на срібло чемпіонату – луганська «Зоря» та київське «Динамо». Кияни зуміли вирвати вольову перемогу над луганцями – 1:3.

В обох команд перед цим матчем було по 49 очок – кияни лише за додатковими показниками займали вище друге місце.

Попри те, що в першому таймі команди мали кілька хороших моментів, голів вони не забивали, відклавши все найцікавіше на другий тайм.

Проте, через погодні умови команди взагалі могли не вийти на другу половину зустрічі. На щастя, через понад 15 хвилин футболісти вийшли на поле.

«Зоря» швидше пристосувалася до важкого поля та виглядала значно небезпечніше за «Динамо» - Тимчик увірвався до штрафного майданчика, де його збив Шабанов. Арбітр призначив пенальті, яке впевнено реалізував Юрченко на 54 хвилині – 1:0.

Через кілька хвилин тренерський штаб киян, намагаючись врятувати матч, зробив подвійну заміну – на поле вийшли Вербич, Циганков і Де Пена. Варто зазначити, що заміни повністю переломили хід гри.

На 72 хвилині Буяльський отримав пас від партнера та, прокинувши м’яч, поцілив у дальній кут воріт «Зорі» – 1:1.

Через три хвилини «Динамо» взагалі вирвалося вперед: Шепелєв скинув Де Пені, який увірвавшись до штрафного майданчика, з гострого кута прошив Махарадзе – 1:2.

А в доданий арбітром час крапку у поєдинку поставив Циганков, реалізувавши штрафний – 1:3.

Таким чином, кияни святкували перемогу та зберегли друге місце, відірвавшись від «Зорі» на три очки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus