USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Батько через сина посварився із Кварцяним

23 Червня 2013 08:00
Екс-гравець луцької «Волині» Андрій Федецький посварився через свого сина Артема Федецького, з головний тренером «Хрестоносців» Віталієм Кварцяцним, - пише «Український футбол».

Колишній гравець «Волині» Андрій Федецький розповів, що Віталій Кварцяний образився на нього через те, що він віддав свого сина Артема Федецького у футбольну школу «Шахтаря», а не «Волині».

Як Федецький потрапив в немилість Кварцяного
«Я закінчив кар’єру 1995-ого року й став помічником Кварцяного. 1997-ого року Віталій Володимирович пішов у «Поділля», і головним став Анатолій Раденко. Після того повернувся Кварцяний і нас усіх погнав, навіть не заплатили зарплатню та преміальні. Там така історія через Артема вийшла. Він тут до 9-ого класу тренувався. Кварцяний повернувся, Василь Андрійович Столяр став президентом, і вони тут організували дитячу школу «Феміда-Інтер».
Віталій Володимирович і звернувся до мене стосовно Артема, мовляв, що збираєшся робити, може, підпишемо контракт. Проте незадовго до його повернення Артема побачив Віктор Носов, який тоді був директором школи «Шахтаря», академією вона стала пізніше. Він мене особисто знав і зателефонував, запропонував, щоб Артем приїхав на перегляд. У «Шахтар» же просто так нікого не брали. То я Кварцяному й сказав: «Віталію Володимировичу, тут така ситуація, він поїде в будь-якому випадку, бо «Волинь» - не «Шахтар», навіть умови не порівняти». Кварцяний промовчав.
Як Федецький став «трунарем волинського футболу»
«Цілий місяць 15-річний Артем у Донецьку був, - розповідає Андрій Федецький: Його перевірили по тестах за місяць, то він щоразу додав і грав краще. Віктор Носов потім зателефонував і сказав: «Як хочеш, то привозиш 28 серпня документи і ми його зараховуємо». Я, звісно ж, погодився, тобто ніяких грошей за це не платив.
Із того часу Кварцяний заївся на нас і пішло оте, що я «перший ворог волинського футболу», «трунар волинського футболу». То його право, я вважаю, що вчинив правильно. Хоч і не став тренером, але Кварцяний мене на багато не обійшов, бо і я, і він заслужені тренери. Отримав це звання за Артема як перший тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
lutsk Показати IP 23 Червня 2013 18:19
не смішіть людей якби не тимощук грав би ваш артем в волиньтрансі в кращому випадку. футбол зараз продажний як і все в нашій країні
Порівняв себе і похвалив Показати IP 23 Червня 2013 22:36
От підлиза цей Федецький порівняв себе з Кварцяним, та тобі до Кварцяного як до неба рачки,зрадник волинського футболу !
Антон Показати IP 24 Червня 2013 14:52
і федецький і кварцяний є повним непотрібом для футболу на волині! нам не пустомелі потрібні, а енергійні і кваліфіковані спеціалісти!
Александр до Антон Показати IP 24 Червня 2013 15:17
И главное, вся эта масса квалифицированных специалистов своей успешной работой доказала, кто есть непотриб, а кого затем лизоблюдно просили сберечь команду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus