USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Баварія» не відпускає Тимощука

10 Грудня 2009 12:49
Мюнхенська «Баварія» відмовляється відпускати українського півзахисника Анатолія Тимощука в московське «Динамо».
Боси німецького футбольного гранда не задоволені запропонованою за Анатолія сумою і не мають наміру відпускати 30-річного півзахисника менше ніж за 15 мільйонів євро. Варто зауважити, що самі німці віддали свого часу «Зеніту» за хавбека збірної України 11 мільйонів.
Як уже інформували «ВН», сам Тимощук не дуже добре відгукується про своє сьогодення в «Баварії» і, за його словами, може змінити команду найближчим часом.
«Свого часу у мене було багато пропозицій від різних клубів, але я обрав «Баварію». Але тут я не отримую того, про що мріяв. Мені б хотілося більше хвилин проводити на полі і отримувати більше ігрової практики, а поки я цього не бачу. Зараз до мене проявляють інтерес багато команд, але поки нічого  конкретного сказати не можу», - сказав Анатолій.
Дійсно, за час, проведений у Бундеслізі, вихованець луцького футболу взяв участь лише в 13 матчах. Амбіційний українець хоче добитися в Німеччині не меншої популярності, ніж у Росії. Але поки наставник баварців Луї ван Галь не так прихильний до Тимощука, як того хотілося б футболісту і його шанувальникам, інформує Life Sports.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 10 Грудня 2009 14:17
Зі сторони "Баварії" це виглядає, як: "І сам не гам - і другому недам!".
Таня Показати IP 10 Грудня 2009 20:11
Тимоха супер гравець і заслуговує на більшу увагу з боку Ван Галя. Такий гравець в жодному клубі не пропаде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus