USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Баварія» вела переговори про трансфер Тимощука

10 Жовтня 2008 16:42
Капітан «Зеніту» Анатолій Тимощук, який зараз перебуває в розпорядженні збірної України, зізнався, що перед матчем за Суперкубок представники «Баварії» вели переговори із пітерським клубом про його трасфер, – повідомляють 10 жовтня «Волинські Новини».
«Думаю, справа навіть не в сумі трансферу. Просто «Зеніт» не захотів мене відпускати. Тим більше напередодні старту Ліги чемпіонів, – наводить слова Анатолія Тимощука «Советский спорт». – Чи будуть відновлені переговори в майбутньому? Побачимо. Але у мене є мрія пограти в серйозному європейському клубі».
Як повідомляє сайт www.ua-football.com, 3 жовтня на офіційному сайті «Баварії» з’явилася інформація про те, що опорний півзахисник «Зеніту» і збірної України Анатолій Тимощук уже місяць є гравцем німецького клубу. За інформацією німецького видання Tages Zeitung, там з’явився і якийсь час провисів такий текст: «Незадовго до закриття трансферного вікна «Баварія» поповнилася ще одним гравцем. Ним став капітан переможця Кубка УЄФА «Зеніту» Анатолій Тимощук, який підписав контракт терміном XYZ років із мюнхенським клубом.
Видно, термін договору на момент появи новини не був відомий, тому замість цифр стояли літери «XYZ», – підсумовує видання. Проте повідомлення швидко зникло з сайту.
Однак  прес-секретар футболіста Віталій Юрченко стверджує, що жодних угод із «Баварією» Анатолій Тимощук не підписував. «Дійсно, ми вже говорили, що влітку, незадовго до закриття трансферного вікна, «Баварія» зверталася до нас, але «Зеніт» категорично відмовився вести переговори на тему можливого переходу. Ніяких інших переговорів після цього не було», – заявив Юрченко.
Зазначимо, що свого часу «Зеніт» опинився в подібній ситуації. У 2006 році, коли тільки йшли переговори клубу із Санкт-Петербургу з Діком Адвокатом, на офіційному сайті пітерської команди з’явилася сторінка, присвячена голландському тренерові. Тільки декілька днів потому офіційно було оголошено про те, що Адвокат стає головним тренером «Зеніту».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus