USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Блохін став третім, хто «наслідив» на Алеї чемпіонів

14 Жовтня 2009 15:18
Екс-тренер національної збірної України, а нині спортивний директор одеського «Чорноморця» Олег Блохін у понеділок в Монако отримав нагороду Golden Foot як великий футболіст у минулому. Легендарний форвард «Динамо» (Київ) і збірної СРСР – лише третій на пострадянському просторі, кого удостоєно цієї почесної нагороди, повідомляють 14 жовтня «Волинські Новини».
Півзахисник італійського «Мілана» Роналдіньйо став власником Golden Foot як діючий гравець. Цього року на нагороду також претендували Луїш Фігу, Джанлуїджі Буффон, Стівен Джеррард, Райан Гіггз, Тьєррі Анрі, Рауль, Давід Трезеге і Девід Бекхем.
Свого часу Golden Foot отримували Ігор Бєланов та Андрій Шевченко. 
Таким чином, Олег Блохін став третім після них футболістом із пострадянського простору, який «наслідив» на знаменитій Алеї чемпіонів. Цікаво, що всі троє – представники України і свого часу грали за київське «Динамо».
«Дуже вражаюча церемонія. Дивно, наскільки довгою і вдячною може бути пам\'ять футбольних уболівальників: адже стільки часу минуло відтоді, як я перестав виходити на поле», – розповів славетний футболіст.
«Трохи шкода, що не вдалося сфотографуватися з князем Монако Альбером II. За регламентом церемонії Golden Foot монарх особисто вручив нагороду тільки діючій зірці – Роналдіньйо – і одразу поїхав. Втім, «сімейна» фотографія всіх лауреатів премії-2009 теж вийшла на славу. Вона буде висіти в моєму будинку на найвиднішому місці», – цитує Блохіна «Спорт-Экспресс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus