USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Стало відомо, працівники яких підприємств на Волині захворіли на COVID-19 за добу

28 Травня 2020 13:19
За останню добу на Волині підтвердилось 37 випадків захворювання на COVID-19. Серед тих, хто захворів, – медичні працівники, стоматологи, фармацевти, а також представники інших професій.

Про це повідомили під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції сьогодні, 28 травня.

Зокрема, у Луцьку за останню добу коронавірусну інфекцію виявили у семи осіб, серед яких є три медичних працівники. Двоє з них - із Волинського обласного центру терапії та один стоматолог.

Загалом,в обласному центрі на COVID-19 захворіло три стоматологи. У клініці, де це сталося, проводять протиепідеміологічні та дезінфікувальні заходи.

Окрім того, COVID-19 виявили у працівника заводу «Мотор», у працівниці кухні Волинського дитячого медичного територіального об’єднання, один хворий - по сімейному вогнищу, і один додатковий новий випадок захворювання.

У той же час у Луцькому районі за останню добу виявили 12 нових хворих. Зокрема, захворів один медичний працівник Волинського обласного протитуберкульозного диспансеру; один хворий – із ДКП «Луцьктепло»; один – із «Волиньхолдингу», і один завгосп із Підгайців, решта – поодинокі випадки та сімейні вогнища.

У Ківерцівському районі за станом на сьогодні - 7 нових хворих. Із них: один працівник психіатричної лікарні в Олиці, решта – сімейні та поодинокі випадки. Загалом у психіатричні лікарні в Олиці на COVID-19 захворіло 35 працівників та стільки ж пацієнтів у трьох відділеннях.

У Володимирі-Волинському зафіксували три нові випадки. Двоє хворих працівники місцевої птахофабрики, а також один медичний працівник.

У Любомльському районі – троє нових хворих (сімейне вогнище).

По одному випадку виявили у Ковелі (фармацевт), Маневицькому (медичний працівник) та Горохівському районах.

Також є три лабораторно-підтверджені факти захворювання на COVID-19 із приватних лабораторій – два у Луцькому районі і один у Старій Вижві.

Минулої доби від COVID-19 померла 66-річна пацієнтка Волинської обласної психіатричної лікарні, що в селищі Олика. Окрім того, за даними Волинського обласного лабораторного центру, за останню добу на Волині зареєстровано 37 нових випадків захворювання на COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 28 Травня 2020 18:43
Чому не закривають наркодтспансер, що чекають спалаху?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus