USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Богатирі з усієї України боролися в Луцьку

25 Серпня 2017 23:31
Наймасовіший командний турнір українських стронгменів – «Командний чемпіонат України 2017» відбувся у Луцьку 25 серпня.

До міста завітали збірні: Києва, Львова, Київської області, Чернівецької області, Івано-Франківської області, Львівської області. Головним рефері був заслужений майстер спорту України, володар титулу «Найсильніша людина планети» - Василь Вірастюк, який на запитання чи має він фаворитів серед команд у цьому змагання відповів, що його фаворити – сила, швидкість та витривалість.
За звання найсильнішої команди країни боролися шість збірних, у кожній з яких по 4 атлети у трьох різних вагових категоріях (до 95, до 110 і більше 110 кг). Учасники випробовували себе у таких вправах як «Арм овер Арм» (перетягування вантажівки вагою 8 000 кг), естафета: супер Йок 380 кг + шилд + колесо 5 обертів + тім бер 330, естафета: Дамбл 75 кг + дамбл 85 кг + аксель 120 кг + аксель 130 кг + лог 140 кг + лог 150 кг, естафета: Прогулянка Фермер 140 кг в кожну руку/4 х 20 м, перекидання Пальців, тяга платформи з легковим авто, яку довантажили дисками для більшої ваги.
Здавалося, що з кожною новою вправою члени команд показували надлюдські можливості, а потім переходили до складніших завдань. Проте не обійшлося і без ушкоджень, адже задля перемоги спортсмени викладалися на повну.
Проте показати свою силу мали нагоду й глядачі, котрим організатори пропонували підняти 60-ти кілограмові колоди на більшу кількість разів чи поприсідати з 25-ти кілограмовим диском.
Публіка гучно підтримувала учасників дійства. У фіналі спортсмени продемонстрували також показове перетягування трактора FENDT вагою 12 тонн.

До слова, ініціатори свята висловлювали сподівання, що у наступних змаганнях участь візьме також і волинська збірна.

Отже, у фіналі змагання команди розташувалися у наступному порядку:

6 місце – команда Івано-Франківської області;

5 місце – команда Київської області;

4 місце – команда з Києва;

3 місце – команда Львівської області;

2 місце – команда з Чернівців;

1 місце – команда міста Львова.

Львів’янам вдалося вкотре зберегти за собою звання чемпіонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus