USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Бронзу здобули лучанки на чемпіонаті України в Іллічівську

22 Липня 2013 14:15
Дві луцькі команди виборювали першість на чемпіонаті України з алтимат фризбі на піску. Попри те, що лучани не мають де тренуватися, вони гідно змагалися цими вихідними в Іллічівську, на березі Чорного моря, - поінформував Волинський інформаційний портал.

Окрім лучан, на чемпіонат прибули команди з різних міст України, а також гості з Білорусі.
Луцькі жіноча і чоловіча команди після стикових ігор вийшли на боротьбу за треті місця. Проте, бронзу виграли дівчата з «HighFive», що, на жаль, не вдалося зробити хлопцям із «Buffalo».

До слова, «HighFive» зіграли з київською командою «Bellezza Selvaggia» і попередньо столичні спортсмени здобули перемогу. Проте у підсумку волинські дівчата обіграли київських суперниць. Як результат - «HighFive» посіла третє місце. А ще команда отримала нагороду «Дух гри», що в алтиматі вважається найпочеснішою.

Хлопці з «Buffalo» за призове місце змагалися з львівською командою «Wild west». Проте переграти їх так і не вдалося. Тож їм дісталося четверте місце.

Довідка

Алтимат Фрізба – безконтактний вид спорту, що поєднує в собі елементи баскетболу і американського футболу. Розпочати грати в Алтимат можна у будь-якому віці й за короткий проміжок часу досягнути позитивних результатів.

Ще однією особливістю гри вважається ідеологія поведінки спортсменів. Вона передбачає повагу до суперника і відсутність суддів. Усі суперечливі моменти гравці команди з’ясовують на полі самостійно.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus