USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Капітан «Волині»: «Будемо всім суперникам псувати настрій»

18 Квітня 2016 08:47
Ми повинні були сьогодні вигравати. Я очікував трохи більшого від «Карпат», - каже капітан «Волині» Сергій Кравченко. - Шкода, що не виграли, тим більше, що голи чисті забили. Але маємо тільки нічию. Хотілося б три бали, але й одне очко нам дасть більше психологічної впевненості, - інформують у прес-службі лучан.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: «ВОЛИНЬ» - «КАРПАТИ». ЯК ЦЕ БУЛО

- Сьогодні ви в центрі поля із Богдановим і Герасимюком начисто переграли візаві...

- Непогано грали. Я радий, що Віталій Володимирович саме такий вибір зробив. Приємно грати, коли є з ким обігратися. Ще хорошу гру видали, як на мене, Гуменюк і Шаповал. Польовий одужає і вже буде йому конкуренція. Романюк вчора увесь матч дубля відбігав, а сьогодні непогано дивився 55 хвилин. Такі хлопці цінуються в команді, які працюють на всю гру.

- У команди була зустріч із Ігорем Палицею, як ви її оціните?

- Відбулося все позитивно. Якщо все буде, так як він розповів, то тільки підтримую його слова. Будувати поля, базу, піднімати дитячий футбол, поступово виходити з другої ліги... Це найголовніше – у вашій області побудувати два-три поля стандартних розмірів. Повірте, що якщо буде на чому грати і кому тренувати, Україна приречена давати хороших гравців, нікуди ми не подінемося...

- У «Волині» немає істотних турнірних завдань. Що вас мотивує грати так як сьогодні?

- Я люблю футбол. Це моє життя, я щодня тренуюся, для чого тоді погано грати? Поки буду мати здоровя, буду грати і приноситиму команді, в якій граю користь.

А по команді... Ми стільки гравців втратили, на нас стільки всього впало, але попри все «Волинь» чіпляється за результат, якщо не враховувати 18 забраних очок, ми все ще в зоні Ліги Європи. І, до речі, закінчення чемпіонат ув нас дуже бойове - з командами, яким щось потрібно, окрім матчу з «Говерлою». Сьогодні були «Карпати», які хотіли в ЛЄ, потім будуть «Зоря», «Олександрія» і «Дніпро», які також мотивовані. Але всім їм будемо намагатися псувати настрій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus