USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Бутко залишає «Волинь»

8 Червня 2011 14:10
Захисник молодіжної збірої України та «Волині» Богдан Бутко, права на якого належать донецькому «Шахтарю», продовжить свою кар`єру в «Іллічівці».
Про це повідомив головний тренер «Іллічівця» Валерій Яремченко, – пише Champion.
«З упевненістю можу сказати, що наші ряди поповнить і Богдан Бутко. Для клубу не принципово – приїде він до нас в оренду чи ми викупимо його трансфер. З Богданом ми успішно працювали в дублі «Шахтаря», – сказав Яремченко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
FC+VL Показати IP 8 Червня 2011 15:16
3.14здць...
Фан Показати IP 8 Червня 2011 19:19
УРА....
Волинянин Показати IP 8 Червня 2011 19:37
І ще Лисенка заберіть
FCVolyn haos Показати IP 8 Червня 2011 22:06
А какой "умный", перспективный игрок будет играть в клубе, где не платят зарплату 3 месяца?! Кварцяный сам довел клуб до такого состояния, своей недалекоглядной политикой и клеймом - "Я царь Волынского футбола" Вместо того чтобы играть игроками, которые вывели клуб из первой лиги в Высшую, разбавив опытом и мастерством, так Владимирыч накупил, набрал в аренду, всякого "дорогого-понтового" ширпотреба (Бутко не в счет) и решил вершить дела, да еще замахнулся, после первого круга, на еврокубки...:))) Смех да и только!!! Жаль денег Столяра, на которые развел Кварцяный, небось наговорив, что так нужно, если попадаешь в "вышку". Вот и имеем задолженности по зарплате игрокам, долги и ... А еще и на стадион претендовал... какими деньгами он-бы его содержал? Пусть не пускает пыль в глаза этот "великий" тренер! А еще ему власть не помогает? А какому клубу помогает, если он полностью в частных руках? Может Карпатам, Динамо, Шахтеру, Ворскле... Ну не может - пусть не тужится, но винить всех и вся, журналистов, власть, своих-же игроков в неудачах и не видеть своих грубых промахов и ошибок... Ну уж звыняйте! Не туда вас занесло пане Кварцяний!!! Накипело - в свете всего того во что превращается клуб!
валерон Показати IP 8 Червня 2011 22:21
це погано але очiкувано.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus