USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Іллічівець» - «Волинь»: розвідка ВН

10 Квітня 2014 22:11
Завтра, 11 квітня, «Волинь» у Маріуполі поміряється силами із тутешнім «Іллічівцем». Матч розпочнеться о 17 годині.

Нападники суперника: молодь та досвід

У разі перемоги команда Кварцяного-Дикого впритул наблизиться до єврокубкової зони. «Іллічівцю», звісно, три очки теж не завадять, а також маріупольці прагнуть реваншу після ганебної поразки від «Зорі».

Не секрет, що «Іллічівець» є однією з найменш видовищних команд УПЛ. Однак протягом нинішнього сезону команда створила кілька сенсацій: розгромно обіграла донецький «Металург», відібрала очки в «Металіста», а нещодавно перемогла ослаблений «Чорноморець».

В «Іллічівця», як і у «Волині», немає одного-двох нападників високого рівня. Найкращим голеадором команди був покійний Майкон (3 м’ячі). По два влучних постріли мають: Фомін, Шевчук, Полянський, Чурко, Кулач.

У заявці Маріуполя чотири нападника: досвідчені Мандзюк з Фоміним та молоді Кулач і Олександр Філіппов (колишній гравець «Арсеналу»). В останньому своєму матчі проти «Зорі» (поразка команди Павлова — 0:3) маріупольці виставили такий склад: Гальчук — Довгий, Тотовицький, Мандзюк О, Чурко, Гречишкін, Іщенко, Кулач, Орлець, Путівцев, Бутко. На заміну виходили: Федотов, Полянський, Фомін. Тоді через пошкодження не зіграв основний кіпер Рустам Худжамов, якого ми малоймовірно побачимо завтра на полі.

Герой Бабатунде та антигерой Лопес

Свіжа в пам’яті вболівальників «Волині» остання перемога рідної команди над Маріуполем. Вже на початку матчу Шумахер прострілив з правого флангу – Бабатунде результативно замкнув. Далі глядачі побачили прикру травму Артема Кичака,червону Шумахеру, нереалізовані моменти маріупольця Майкона.

Напевно пам'ятають лучани і передостанню зустріч суперників (24 тур сезону 2012-2013). «Волинь», програючи в два м’ячі, не зуміла реалізувати пенальті (Рамон). На наступний день інтернетом поширилися чутки, буцімто у роздягальні бразильцю дісталося від спортивного директора клубу. У тому ж сезоні волиняни не зуміли перемогти суперника у його рідних стінах (9 тур), зігравши «суху» нічию. Після матчу тренер господарів, Іван Балан, сказав про команду Анатолія Дем’яненка таке: «Ми сьогодні протистояли дуже хорошому колективові. Достатньо сказати, що в них сьогодні чотири українських футболісти, решта – іноземці, які пройшли через єврокубки». Напевно наставник «Іллічівця» мав на увазі болгар Петара Занєва, Валентина Ілієва, румуна Сільвіу Ізворану.

До вашої уваги результати поєдинків, розпочинаючи з 2010 року:

«Волинь» – «Іллічівець» – 3:1 (Парасків, 60, Майкон, 74, Стевич, 90 – Тищенко 90)

«Іллічівець» – «Волинь» – 2:2 (Ярошенко, 38, Пуканич, 90 – Бутко, 85, Пищур, 8)

«Іллічівець» – «Волинь» – 1:2 (Фомін, 72 – Майкон, 39, 44)

«Волинь» – «Іллічівець» – 7:1 (Скоба, 19, Майкон, 41, 67, Масло, 57, Рамон, 64, 72, Шарпар, 90 – Окріашвілі, 62)

«Волинь» – «Іллічівець» – 0:1 (Тищенко, 41)

«Іллічівець» – «Волинь» – 0:0

«Волинь» – «Іллічівець» – 0:2 (Полянський, Ордець, 71)

«Волинь» – «Іллічівець» – 1:0 (Бабатунде, 13)

Арбітри

Свистітимуть та махатимуть прапорцями завтра в Маріуполі такі «мен ін блек»: Арбітр – В. Романов (Дніпропетровськ) Асистенти арбітра – О. Дробітько (Полтава), Е. Курцеба (Одеса) Додаткові асистенти арбітра – С. Лисенчук (Київ), Д. Бондаренко (Одеса) Четвертий арбітр – В. Сухін (Одеса).

До Маріуполя — без ключових оборонців

Через перебір карток пропускають матч Алессандро Селін та Богдан Шершун. З чуток, не відновилися до кінця Темур Парцванія та Ванче Шиков. Швидше за все основну пару центрбеків замінять Віталій Приндета і Ян Масло,

а італо-бразильського форварда — Дмитро Козьбан. В опорну зону до Ігоря Скоби тренерський штаб лучан, напевно, відрядить Віталія Гошкодерю. Рамон провів вдалу гру проти «Металурга». Думається, що бразильця ми побачимо на газоні із перших хвилин протистояння.

Орієнтовний склад:

Кичак — Сімінін, Приндета, Масло, Шіш — Скоба, Гошкодеря, Рамон (Бабатунде), Мемешев (Матей), Ерік — Козьбан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus