USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чемпіонство області сезону – за юніорами «Волині»

1 Липня 2013 15:08
Футболісти юніорського складу «Волині» стали чемпіонами Волинської області, - повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Боротьба між «Волинь» U-19 та ківерцівським «Колосом» точилася до останнього туру, й завадити молодим «волинянам» виграти титул могла хіба поразка або нічия в останньому турі із любомльським «Рубежем». Натомість U-19 не залишила шансів супернику - 8:0. Тому попри виграш «Колоса» у любешівської «Прип`яті» 8:2 ківерцівці не змогли випередити юніорів «Волині» в турнірній таблиці, хоч і фінішували з ними з однаковою кількістю очок. Але різниця забитих і пропущених голів стала вирішальною: «Волинь» U-19 - чемпіон області сезону 2012-2013 рр у першій лізі.

У лучан в останньому турі голи забивали Юрій Шаула (5, 55, 82), Денис Фурман (17, 19), Павло Адамський (52, 63) та Юрій Слива (76). Увесь матч «Волинь» грала без замін, адже у заявці було тільки одинадцять гравців.

Як розповів клубній прес-службі тренер юніорів Віктор Попко, команда U-19 проведе літо практично без канікул, адже щойно закінчився чемпіонат Волині, як треба готуватися до нового сезону у чемпіонаті України.

«Ми вже пройшли медогляд і почнемо переглядати спочатку власних гравців 1995-1996 років народження, а потім ймовірних запрошених з інших команд. Але акцент у формуванні команди робитимемо на вихованців власної футбольної школи», - сказав Віктор Попко. «Нас чекають серйозні кадрові зміни, адже U-19 віддала чимало гравців в молодіжний склад й вимагає поповнення», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus