USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому у «Волині» почалася чорна смуга

23 Квітня 2013 12:59
Невдачі футбольного клубу «Волинь» почалися у березні цього року і пов’язані як із важким календарем, так і з фінансовими проблемами.

Про це інформують на офіційному сайті ФК «Волинь».

За словами півзахисника Еріка Бікфальві, чорна смуга футбольного клубу «Волинь» почалася у березні, після повернення зі зборів не тільки у зв’язку із важким календарем, але й ще у зв’язку із фінансовими проблемами.

«Тренер нас підбадьорює, закликає: «Хлопці, давайте, вперед… Маємо перемогти - за наш клуб, за наші кольори… ». Ми розуміємо усе це, адже багато хто з нас пройшли через подібні випробування в колишніх клубах, але прохаємо якоїсь чіткості – «ось ви граєте, а такого-то числа будуть гроші». А додайте, що в березні-квітні довелося тренуватися і грати у дуже важких умовах, ви ж також бачили усі сніги, дощі, бруд, калюжі… Все це і поєдналося разом…» - розповідає футболіст.

Окрім цього Бікфальві розповів, що найкращими своїми іграми у «Волині» вважає перемоги в Одесі та в Луцьку проти «Металіста» - всі зіграли добре як команда, а він забивав голи.

«Також сподобалася моя гра в багатьох матчах і наразі я готовий добре, от якби тільки не ця травма і якби не проблеми, про які ви знаєте… Тому скажу і про сумне за цей рік: на початку сезону ми говорили про зону єврокубків, першу половину сезону закінчили сьомими, а нині йдеться про 12-14 місця. Це головне розчарування цього сезону для мене. Дуже важко переживав й поразку в грудні від «Чорноморця» - вона особисто мене неприємно вразила, адже був переконаний, що на той момент ми могли виграти», - коментує півзахисник.

Нещодавно під час гри з «Дніпром» Бікфальві отримав травму, після чого лікувався в реабілітаційному центрі в угорському Дебрецені. Це рішення вони ухвалили разом із клубним лікарем. За словами футболіста, раніше значних ушкоджень під час гри він не отримував.

«І навіть ця травма, яку отримав в грі з «Дніпром», могла б не бути такою серйозною. Але додався ще стан поля – воно було в’язким від вологи, й це поглибило проблему. Зараз уже рвуся в бій, хочу грати, але ж не все від мене залежить», - каже чоловік.

Також він додав, що дивитися гру своєї команди по телевізору чи з трибуни – катування для нього.
«Ззовні набагато важче спостерігати, адже коли ти в грі, то маєш нагоду творити, можна навіть сказати релаксувати, насолоджуватися грою, особливо, якщо матч переможний. Я насправді дуже нервуюся, коли не можу грати і перебуваю поза клубом», - додав футболіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus