USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Демяненко погрожує скаржитись через затримки зарплат футболістам

14 Квітня 2013 19:00
Уперше зіткнувся головний тренер луцьких футболістів із сиуацією, коли зарплату не виплачують упродовж 4-ох місяців.
Окрім того, Анатолій Демяненко спростував інформацію про бійку у роздягальні спортсменів, - йдеться на iSport.ua.

«Вперше в своїй карʼєрі я зіткнувся з проблемою, коли чотири місяці не платять гроші. До того ж зарплату не отримують усі: футболісти, тренери, помічники, лікарі. Умови для повноцінних тренувань відсутні, бази немає, нормальних підлог теж. Ми змушені проводити заняття в снігу і грязюці. Ніякого просвітку я не бачу», ˗ каже наставник Волині.

Раніше футболісти Волині написали колективний лист керівництва клубу з вимогою виконати перед гравцями контрактні зобовʼязання. Однак, зі слів Демяненка, ніякої реакції на це звернення досі немає.

«Будемо звертатися зі скаргою до Федерації футболу України, просити, щоб її представники допомогли вирішити конфлікт. Що стосується бойкоту футболістами Волині матчів Премʼєр-ліги, то про настільки принаймні поки мова не йде», ˗ зауважив тренер.

Окрім того, Демяненко спростував інформацію про бійку, яка за повідомленням деяких ЗМІ, сталася після матчу «Волинь» ˗ «Іллічівець» між спортивним директором клубу Олександром Ярощуком і футболістом Рамоном.

«Коли я перебував у роздягальні, жодних ексцесів не було. Це може підтвердити і адміністратор команди, який виходив з роздягальні останнім. А щодо спортивного директора, то Олександр Ярощук у роздягальню не заходив. На жаль, він взагалі до нас вже давно не заходить», ˗ резюмував очільник луцьких футболістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ВАСЯ Показати IP 14 Квітня 2013 19:28
ЯКА ГРА ТАКА І ЗАРПЛАТА.
Валерон Показати IP 14 Квітня 2013 20:03
Демьян за шо тобі платити бездарь? ЧЕМОДАН-ВОКЗАЛ-КИІВ.
иван Показати IP 14 Квітня 2013 21:15
вси скарги по адресу Киев Украина агенция (Спортлото) -директор носорог
та ну їх у ... Показати IP 14 Квітня 2013 22:18
якщо все так то ганьба всім тим мерам і губернаторам, яким насрати на футбол. і історію нашого іменитого клубу. грайте бо футбол то гра. немає результатів, ну і що така вдача боротися коли немає шансів. із керівництвом страусом. не вийти на гру теж є резон. може хтось із потенційних інвесторів візьме відповідальність...
СВС Показати IP 15 Квітня 2013 10:29
Раньше говорили: что партия и народ едины.Сейчас:Луцкая "Волынь" и Верес"Ровно "также,судьба единная.Очень жаль................
ViNaPa Показати IP 15 Квітня 2013 13:58
Як був Шиба говорили, що вся біда клубу, в тому, що поле громади. Нате, вам поле, землю, і що? Обкакались.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus