USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

ЧС-2010: колишній «гірник» приніс перемогу Бразилії

16 Червня 2010 09:37
Збірна Бразилії обіграла команду Північної Кореї в своєму стартовому матчі на чемпіонаті світу в ПАР - матч відбувся 15 червня і завершився перемогою бразильців із рахунком 2:1.

Про це пише Gazeta.ua.

Груповий етап, група G:

Бразилія - КНДР - 2:1 (0:0, 2:1)

Голи: 1:0 - Майкон (55), 2:0 - Елано (72), 2:1 - Чі Ен Нам (89).

БРАЗИЛІЯ: Жуліо Сезар, Майкон, Лусіо, Жуан, Бастос, Жілберто Сілва, Мело (Рамірес, 84), Елано (Дані Алвес, 73), Кака (Нілмар, 78), Робіньо, Фабіано.

КНДР: Рі Мен Гук, Чха Чжон Хек, Пак Чхоль Чжин, Рі Чжун Іль, Рі Кван Чхон, Чі Ен Нам, Ан Ен Хак, Мун Ін Гук (Кім Гім Іль, 80), Пак Нам-Чхоль, Хон Ен Чо, Чон Тхе Се.

Попередження: Рамірес (88).

Пятикратні чемпіони світу почали матч в атакуючому ключі. Однак північнокорейцям вдавалося стримувати натиск бразильських футболістів. При цьому час від часу команда КНДР проводила небезпечні контратаки і в цілому намагалася грати з Бразилією на рівних.

У підсумку перший тайм не приніс забитих голів і команди пішли на перерву за рахунку 0:0.

У другому таймі бразильці захопили перевагу і на 56-й хвилині забили гол. Півзахисник «Інтера» Майкон прорвався по флангу і сильним ударом практично від лицьової лінії відправив м'яч у сітку воріт Північної Кореї.

Надалі Бразилія продовжила атакувати і на 72-й хвилині Елано впевнено зіграв на вістрі атаки, завершивши вдалу комбінацію бразильців.

Наприкінці зустрічі північнокорейці провели кілька гострих атак, одна з яких завершилася взяттям воріт. Автором першого гола КНДР на чемпіонаті світу 2010 року став Чі Ен Нам. Примітно, що під кінець зустрічі КНДР посилила тиск на ворота бразильців в надії зрівняти рахунок, але більшого добитися не змогла.

За результатами цього матчу Бразилія, яку вважають головним претендентом на золото ЧС в ПАР, зайняла перше місце в групі G.

Раніше свій перший матч у цій групі зіграли Кот-д'Івуар і Португалія. Зустріч між цими командами завершилася нульовою нічиєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus