USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На ЧС-2010 - доленосні для Європи матчі

25 Червня 2010 13:32
25 червня визначаться всі учасники плей-офф ЧС-2010 – у матчах груп G і H на любителів футболу чекає розв`язка трилера, який зав`язався в квартеті H і окраса групового етапу - поєдинок збірних Португалії і Бразилії.

Про це інформує УНІАН.

У п`ятницю 25 червня на поле стадіону «Дурбан Стедіум» вийдуть футболісти збірних Бразилії і Португалії. Бразильці і «євробразильці» позмагаються за перший рядок турнірної таблиці групи G.

Залишається лише сподіватися на те, що футболісти обох збірних зіграють на повну силу і не будуть відбувати номер напередодні важливіших ігор плей-офф.

Бразильці вже гарантували собі місце в 1/8 фіналу, але поразка від португальців може відсунути команду Дунги на друге місце. Що стосується португальців, то вони путівку плей-офф вже практично забронювали. Якщо португальці програють і їх наздоженуть івуарійці, то африканцям буде дуже складно обійти суперника - за різниці забитих і пропущених, яка у збірної Португалії складає + 7.

Таким чином, португальці можуть не пробитися в сито плей-офф лише при найфантастичнішому результаті останніх матчів групи G.

Свою завершальну зустріч групового етапу футболісти з КНДР і Кот-д`Івуара проведуть в Нелспрейті на «Момбела Бей Стедіум». Для івуарійців цей матч є лише можливістю голосно грюкнути дверима. Після того, як португальці не залишили каменя на камені від оборони збірної КНДР, шанси Кот-д`Івуара на потрапляння в плей-офф стали примарними.

Тепер африканцям потрібно, щоб, по-перше, португальці поступилися Бразилії, по-друге, щоб самі івуарійці обіграли КНДР з рахунком не менш нищівним, чим збірна Португалії.

Напевно, спробують грюкнути дверима і корейці. Їм потрібно якось реабілітуватися після ганьби, яка їх спіткала минулої зустрічі.

Груповий етап ЧС-2010 завершиться останніми матчами групи H. Збірна Швейцарії зустрінеться з Гондурасом в Блумфонтейні на стадіоні «Фрі Стейт».

Для Швейцарії, яка недавно зазнала поразки від Чилі, наступає найвідповідальніший момент. Адже підопічним Оттмара Хітцфельда потрібна перемога, причому з досить комфортабельним рахунком, оскільки поки все йде до того, що саме різниця забитих-пропущених м`ячів стане визначальним чинником у розподілі путівок до плей-офф.

Програма групового етапу чемпіонату світу завершиться матчем Іспанія - Чилі, який пройде в Преторії на стадіоні «Лофтус Версфелд». І перед останнім матчем групи H збірна Іспанії опинилася в ролі того, хто наздоганяє. Адже «Червоній Фурії» в цій зустрічі потрібна тільки перемога.

У групі H склалася вельми заплутана ситуація. Незапланована поразка іспанців від збірної Швейцарії ще може датися взнаки чинним чемпіонам Європи.

Для того, щоб опинитися в 1/8 фіналу збірній Чилі необхідно відстояти хоч би нічийний результат. Можливі й такі варіанти, за яких навіть поразка влаштує чилійців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus