USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЧС-2010: збірна Франції ганебно вилетіла з чемпіонату. Фото

23 Червня 2010 10:41
Збірна Франції програла свій третій матч на чемпіонаті світу з футболу господарям турніру - збірній ПАР із рахунком 1:2 – французи набрали за три матчі всього одне очко і зайняла останнє місце в групі «А».

Про це інформує Gazeta.ua.

Груповий етап, група A:

Франція - ПАР - 1:2 (0:2)

Голи: 0:1 - Кхумало (20), 0:2 - Мфела (37), 1:2 - Малуда (70).

Франція: Льоріс, Санья, Галлас, Скілаччі, Кліши, Діарра (Гову, 82), Діабі, Рібері, Жіньяк (Малуда, 46), Гуркюфф, Сіссе (Анрі, 55).

ПАР: Джозеф, Нгонга (Гакса, 56), Мокуна, Кхумало, Масілела, Сібайя, Кхубоні (Модісе, 78), Тшабалала, Піенар, Мфела, Паркер (Номвете, 68).

Попередження: Діабі (71).

Вилучення: Гуркюфф (27).

Збірна ПАР змогла відкрити рахунок вже на 20 хвилині матчу. Це зробив Бонгані Кхумала після навісу з кутового. А на 25 хвилині трапився, можливо, центральний епізод зустрічі: арбітр вилучив французького гравця Йоанна Гуркюффа за удар ліктем в обличчя Макбета Сібайї.

Другий гол ПАР забила на 37 хвилині: Катлего Мфела залишився один у штрафному майданчику Франції і буквально вніс м'яч у ворота. Флоран Малуда, який вийшов на заміну, відіграв один м'яч. Він потрапив у порожні ворота після передачі Франка Рібері.

У 1/8 фіналу з групи А вийшли Уругвай і Мексика. У матчі третього туру Уругвай виявився сильнішим за Мексику (1:0) і посів перше місце в групі.

Мексиканці залишилися на другому рядку з чотирма очками. Стільки ж набрала і збірна ПАР, але вона зайняла третє місце через гіршу різницю забитих та пропущених м'ячів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus