USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Девіча не пустять у «Волинь»

17 Січня 2011 14:46
Головний тренер ФК «Волині» Віталій Кварцяний спростував чутки про те, що його вихованець Марко Девіч може на правах оренди дограти сезон у Луцьку.
Президент «Металіста» Олександр Ярославський також не збирається відпускати Девіча у «Волинь», інформує Сhampion.
«Поява в нас на перегляді потенційних новачків з «Волині» Шарпара й Пищура ніяк не пов'язана з розмовами про можливий відхід Девіча в оренду в Луцьк. Ніякого обміну тут немає, – каже Ярославський. – Якщо вони підійдуть Маркевичу, вони будуть придбані – і все. Без усякого Девіча. А що стосується Марко, то він ще на півроку гравець «Металіста» і поки нікуди не йде. Зараз він, як і раніше, тренується з дублем. Я можу допустити все, крім шантажу команди. Гравець забиває два м'ячі й відразу приходить вимагати переглянути контракт. Де таке бачено?»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus