USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дев’ятнадцять волинян захищають честь області у Криму

1 Жовтня 2008 17:53


Команда Волинської області у складі 19 чоловік бере участь у Х Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців. Сьогодні, 1 жовтня, вона посіла 4-те місце серед жінок у настільному тенісі. Про це телефоном інформує репортер «Волинських Новин».
 
Із 30 вересня по 4 жовтня у місті Алушті АР Крим проходять фінальні змагання ювілейної Х Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій. У них бере участь команда Волинської області у складі 19 державних службовців.
 
30 вересня о 18.00 пройшло жеребкування серед команд для участі у змаганнях. А вже сьогодні, 1 жовтня, станом на 15.00 команда Волині зайняла IVмісце серед жінок у настільному тенісі.
 
Довідково:
 
В області завершено проведення ІІ спартакіада «Здоров’я» серед державних службовців, яку проводили Управління державної служби України у Волинській області, управління молоді та спорту облдержадміністрації за участю обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак».
 
Змагання проходили з березня по серпень цього року з таких видів спорту: шашки, настільний теніс, волейбол, шахи, міні-футбол, плавання та змагання сімей державних службовців «Тато, мама, я – спортивна сім’я».
 
За підсумками результатів усіх видів змагань серед державних службовців міст і районів області І загальнокомандне місце виборола команда Любешівського району. На ІІ позицію вийшли спортсмени Ратнівського району, ІІІ сходинка п’єдесталу пошани – за командою міста Луцька.
 
Серед структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади перемогу здобула команда головного фінансового управління облдержадміністрації, ІІ місце – управління у справах сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації, а замкнуло трійку призерів Головне управління Державного казначейства в області.
 
Проведення ІІ обласної Спартакіади «Здоров’я» сприяло не лише залученню державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування області до занять фізичною культурою та спортом, організації їх активного відпочинку, розвитку найпопулярніших видів спорту, а й значною мірою сприяло налагодженню ділових контактів, обміну досвідом роботи, позитивно вплинуло на формування корпоративної культури, сучасного іміджу державного службовця європейського зразка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus