USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Росіяни вивозять зброю з військових частин у Криму

2 Березня 2014 09:17
У Криму російські військовослужбовці, погрожуючи застосувати зброю, вивозять із військових частин Збройних Сил України автомати, пістолети й набої.

При цьому невідомі "переговорники" пропонують українським військовим скласти зброю й перейти на сторону "законної влади Криму", повідомила Українська правда за посиланням на "Інтерфакс-Україна" і джерело в Міноборони.

"Близько 21.20 1 березня 2014 року військовослужбовці Збройних Сил Російської Федерації вивезли зброю та боєприпаси з розташування 727-ї окремої радіолокаційної роти тактичної групи "Крим" Повітряного командування "Південь" Повітряних Сил Збройних Сил України, дислокованої в місті Судак", - повідомив співрозмовник агентства.

"Попередньо встановлено, що о 9.00 1 березня 30 озброєних осіб, ідентифікованих як військовослужбовців ВР РФ, проникли на територію військової частини. Агресію не проявляли, здійснювали патрулювання, не перешкоджали повсякденній діяльності", - зазначило джерело.

"Однак близько 20.30 того ж дня російські військові оголосили вимогу командуванню військової частини щодо здачі зброї та боєприпасів, погрожуючи у випадку відмови застосувати зброю. О 21.20 зброю завантажили на автомобіль і вивезли з військової частини", - розповів співрозмовник.

Крім того, у ніч із 1 на 2 березня військовослужбовці ВС Росії захопили навчальний центр ВМС ВС України в Севастополі. "Тепер із території української військової частини в невідомому напрямку вивозять зброю", - розповів співрозмовник.

Крім того, як зазначає джерело, в усі військові частини ВСУ, дислоковані на території Криму, протягом минулої ночі продовжували прибувати невідомі "переговорники", які пропонують українським військовим не чинити опір військовослужбовцям ВС РФ, скласти зброю й перейти на сторону "законної влади Криму", обіцяючи забезпечити гідні умови служби й соціальний захист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
68 Показати IP 2 Березня 2014 10:18
Точно як в 1941 році, окупанти!!!
304 до 68 Показати IP 2 Березня 2014 11:49
скорее как в 44 когда от фашистов освобождали
68 Показати IP 2 Березня 2014 10:23
В войну давно не гралися!!! А пострадають прості люди, обшим як завжди буває в такій ситуації!!!
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 12:31
У путіна шизофренія, проливши кров свого народу,він закінчить ганебно, як гітлер, росіяни йому цього не пробачать. Люди ще памятають, як росіянин і українець стояли пліч-о-пліч в боротьбі проти фашизму, тепер організовуючи братовбивчу війну, він підписує собі смертний вирок і забезпечує собі місце в історі поряд зі сталіним і гітлером. Смерть виродкам!
Анонім Показати IP 2 Березня 2014 13:04
а ви вірите? у них своєї зброї на п2ять Україн вистачить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus