USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дівчата у спідницях тренують волинських футболістів

26 Грудня 2013 21:01
«На Волині є випадки, коли тренер з футболу – дівчина у спідниці, яка крутиться в райдержадміністрації, то це нам плювок в обличчя, це приниження, соромно за таке!», - сказав президент Федерації футболу Волині Віталій Кварцяний вчора, 25 грудня, під час розширеного засідання виконкому Федерації футболу Волині.

На Волині - до сотні тренерів з футболу. Але, зі слів Віталія Кварцяного, кількість не відповідає якості: «Це знущання над футболом, цю справу перевели на сміх. 60% тренерів працюють на півставки. Тому з наступного року Федерація перевірить кожного такого тренера, зустрінеться і гляне йому в очі».

Головний футболіст області рекомендував таким горе-тренерам, яких влаштували на роботу по знайомству, звільнити місце для професіоналів, доки це питання вирішується, власне, на рівні Федерації футболу Волині без залучення правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus