USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У «Волині» рік почався із поразки

19 Січня 2011 14:28
Луцька «Волинь» у середу, 19 січня, провела свій перший матч у новому році.
Суперником лучан у спарингу, котрий відбувся в Ялті, стала полтавська «Ворскла», повідомляє сайт ФК «Волинь».
У першій половині першого тайму ініціативою володіли волиняни, котрі мали ряд нагод, аби відкрити рахунок, але не зуміли ними скористатися.
Досягти бажаного вдалося лише на 23-й хвилині, коли Євген Пічкур обвів півкоманди суперника, «прострілив» уздовж воріт на Євгена Павлова, який і забив гол – 1:0.
Після цього полтавчани на якийсь час зуміли перехопити ініціативу й кілька разів потурбували захист «Волині» швидкими атаками.
Голкіпер Всеволод Романенко відзначився кількома «сейвами» після небезпечних ударів ворсклян з близької та середньої дистанції.
Після відпочинку на поле у складі «Волині» вийшло відразу чотири нових гравці, котрі перебувають на перегляді – півзахисники Дмитро Зозуля з ФК «Львів», Олександр Каблаш з овідіопольського «Дністера», а також два легіонери – бразилець Фабриціо да Сільва та Жилсон Сільва Монтейра з Кабо-Верде.
Незважаючи на те, що в дебюті «Волині» ледве не вдалося забити другий гол – м’яч почергово потрапив у поперечину та стійку воріт суперника, ініціатива у грі перейшла до «Ворскли».
Не надто зіграний склад волинян дозволив супернику двічі скористатися помилками оборонців і рахунок став 2:1 на користь полтавчан.
У заключні п’ятнадцять хвилин волиняни спробували переломити хід зустрічі. Двічі міг забивати Каблаш, у лічених сантиметрах над поперечиною пролетів м’яч після удару зі штрафного у виконанні Владислава Ващука, проте досягти бажаного не вдалося.
Відтак, матч завершився з рахунком 2:1 на користь «Ворскли».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus