USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Дніпро» - «Волинь»: напередодні матчу

23 Липня 2016 20:00
Луцька «Волинь» відкриває новий сезон Ліги Парі-Матч завтра у Дніпрі.

Про це інформують на сайті ФК «Волинь».

Розпочнеться матч 1 туру «Дніпро» - «Волинь» на Дніпро-Арені у неділю 24 липня о 19.30.

Передматчеві розклади

Із часу крайньої зустрічі суперників пройшло небагато часу – якихось три неповних місяці, але за цей час обидві команди істотно «поштормило». Особливо це стосується дніпрян. Крім нового тренера Дмитра Михайленка, який замінив Мирона Богдановича, у «синіх» «мінус» Матеус, Гама, Руїс, Шахов, Ротань, Чигринський, Адамюк, Едмар, Лаштувка, Федецький… Натомість «Волинь» входить у новий сезон, якщо порівнювати із закінченням минулого, без Жуніча, Шуста, Кравченка і Польового.

Попри те, що склади в команд істотно змінилися, суперники дуже добре знають один одного. Один із чинників цього – молодіжка «Дніпра», яка дала влітку чимало гравців основі, грала в Індії на лютневому турнірі разом із «Волинню».

У «Дніпрі» на поле може вийти два футболісти, які останнім часом були основою «Волині» - Польовий та Кравченко. Захищав кольори «хрестоносців» й Олександр Сваток та Євген Бохашвілі.

І «Дніпро», і «Волинь» попри складнощі із фінансуванням та хмари над майбутнім клубів, провели влітку тренувальні збори за кордоном. «Волинь», як відомо, зіграла майже десяток спарингів у Словенії, «Дніпро» зі скрипом, але провів збір у Голландії та заявився на новий сезон. У складах обох команд наразі тільки ті обличчя, до яких звикли уболівальники обох клубів, і дніпряни, і лучани поки не можуть підсилитися.

Історія стосунків. Всього суперники зіграли в чемпіонатах 30 матів. У позитиві «Волині» 4 перемоги, 6 нічиїх, в негативі - 20 поразок, різниця голів: 26 – 64.

В минулому сезоні команди поділили очки – у Дніпрі сильнішими були завдяки пізньому голу Шарпара «хрестоносці» - 0:1, в Луцьку у травні переміг «Дніпро» 3:2, поступаючись волинянам по ходу матчу.

Крайній матч.

ВОЛИНЬ (Луцьк) – ДНІПРО (Дніпропетровськ) – 2:3 (1:0)

25 тур, Луцьк, Авангард, 3 550 глядачів.

Арбітри матчу: Ю.Грисьо (Львів) - О.Холодинський (Харківська обл.), В.Сухін (Одеса)

ВОЛИНЬ: Шуст, Гуменюк (Петров, 46), Жуніч, Шабанов, Польовий, Горопевшек (Горопевшек, 87), Кравченко (к), Богданов, Мемешев, Герасимюк, Хомченко (Дудік, 72).

Запасні: Неділько, Мелінишин, Чепелюк, Романюк.

ДНІПРО: Лаштувка, Адамюк, Джон, Чигринський, Бруно Гама (Лучкевич, 62), Шахов, Ротань (к), Сваток,

Федецький, Політило (Безус, 46), Матеус (Едмар, 78).

Запасні: Кучер, Кобахідзе, Томечак.

Гол: Жуніч (43), Горопевшек (81) -

Руїс (48), Безус (65), Матеус (78, з пен.)

Попереджені: Міха (5), Польовий (56) – Шахов (80).

Фото з матчу можна переглянути тут

Дискваліфіковані. Богданов, Горопевшек («Волинь») – Зозуля, Ротань («Днірпо»).

Арбітр: арбітр ФІФА Олександр Дердо (Чорноморськ).

Трансляція: канал «2+2», коментатори Володимир Кобельков та Олександр Рикун.

Погода: увечері - +26, без опадів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Окуньський П.В. Показати IP 24 Липня 2016 09:50
" Волині " в викладці на гру потрібно брати приклад зі збірної Ісландії , яка грала на чемпіонаті Європи У Франції , тоді буде результат і повний стадіон вболівальників ...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus