USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До Луцька з’їдуться дзюдоїсти з шести країн

15 Січня 2015 09:03
Вихідними столиця Волині прийматиме другий відкритий Всеукраїнський турнір пам’яті Волинських майстрів дзюдо. Змагатимуться юнаки та дівчата віком до 15 років у 19 вагових категоріях.

На першому турнірі волинські спортсмени завоювали аж 25 медалей. Цього разу повторити такий результат точно не вдасться, адже значно розширилася географія.

Взяти участь у змаганні вже зголосилося понад 300 учасників. Крім українських спортсменів до Луцька завітають представники Білорусі, Польщі, Литви, Молдови та Румунії.

«За останні роки ми започаткували багато турнірів на Волині, – повідомляє віце-президент Федерації дзюдо Волині Олександр Грицуняк. – Так ми можемо навіть найменшим нашим учням показати змагальний дух і підвищити рівень їхньої майстерності. На цих змагання ми також вшановуємо пам’ять померлих волинських дзюдоїстів. На жаль, минулого року цей список поповнило ще два прізвища».

Зазначимо, що луцький турнір стане першим в Україні у новому році.

Місце проведення: Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою (вул. Стрілецька, 6).

Початок змагань: 17 та 18 січня о 11:00.

Урочисте відкриття: 17 січня о 16:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКІ ДЗЮДОЇСТИ ПОТРАПИЛИ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО РЕЙТИНГУ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus