USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Добра справа зібрала фанатів «Волині» на турнір

16 Лютого 2015 11:53
Благодійний футбольний турнір відбувся вчора, 15 лютого, на стадіоні Східноєвропейського університету ім. Лесі Українки. За перемогу у ньому змагалися 12 команд фанатів «Волині». Із вступних внесків та допомоги спонсорів (долучилися підприємство «Західшина» та екс-капітан команди Сергій Сімінін) фанати зібрали понад 5 000 гривень на потреби своїх побратимів, які нині воюють за честь і славу України на сході держави. Про це інформують у прес-службі футбольного клубу.

На штучному газоні стадіону СНУ грали не тільки луцькі команди, а й гості-фанати «Волині» з Ковеля, Нуйно (Камінь-Каширський район) та Прилісного (Маневицький район). Окрему команду виставили й «ветерани»-фанати. У фіналі перемогу здобули наймолодші учасники – команда «Юніори». Вони у серії пенальті здолали «Олдскул».

- Сьогодні не було явних переможців та відвертих лузерів, всі старалися, а перемогло наше прагнення допомогти хлопцям. Дякую всім учасникам, а також спонсорам і всім, хто посприяв в організації – нашому СНУ та футбольному клубу «Волинь», - розповів клубній прес-службі один з лідерів фан-руху «Волині» Тарас Третяк.

У планах ультрас й організація вболівальницького турніру на честь 55-річчя «Волині».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus