USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Дорога до свободи» проляже через Луцьк

12 Червня 2014 11:00
У Луцьку організовують спортивно-масовий захід «Дорога до свободи». Це вело- і легкоатлетичний пробіг вулицями обласного центру за участю українців й іноземних друзів.

Про це повідомили під час прес-конференції у луцькій мерії вчора, 11-го червня.

«Ми приурочили цей захід до 25-ї річниці проведення вільних виборів у Польщі. Тоді ми відчули гіркий і водночас солодкий смак волі в перші роки незалежності. Було чимало труднощів, доводилося приймати різкі рішення. Луцьк - європейське місто, ви хочете бути туристичним центром Волині. І такі заходи дозволять про вас більше розказувати в Польщі. Закликаю усіх городян долучитися до цього», - розповідає Генеральний Консул Республіки Польща у Луцьку Беата Бживчи.
Вона додає, що теж буде бігти з усіма.

Урочисте відкриття та старт міжнародного вело- і легкоатлетичного пробігу «Дорога до свободи» розпочнеться о 15.45 у неділю 15-го червня. Збір на Театральному майдані.

Організатори кажуть, що це не спортивні змагання, а захід задля популяризації цінностей свободи і єдності, та за здоровий спосіб життя. Бігти будуть не швидко, тому це буде під силу як дітям, так і людям пенсійного віку.

«Дорога до свободи» буде протяжністю три кілометри: від Центрального універмагу і через проспект Волі – вулицю Шопена – проспект Перемоги – вулицю Винниченка – фініш на Театральному майдані.

На це передбачено 30-40 хвилин, впродовж яких міліція перекриє рух автотранспорту. У кінці колони бігунів їхатиме швидка.

Усі учасники спортивного заходу отримають заохочувальні призи-пам’ятки: футболки з логотипами, бейсболки, медалі, будуть і нагороди від спонсорів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus