USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Думав, буде боротьба, а був дитячий садок, - Кварцяний

27 Жовтня 2014 22:47
Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний прокоментував поразку своєї команди від "​​Дніпра" у повторному матчі 1/8 фіналу Кубка країни.

"Ми були обмежені в кадровому виборі. На розминці "зламався" Новак. Приндета ж під час матчу зламався. Гуменюк зіграв потворно. Найгірше, що ми програли в швидкості прийняття рішення на завершальній стадії атаки. Футболісти діяли без логіки, і "Дніпро" все читав - досвідчені гравці все розуміли. Це Кубок, у цьому турнірі можна перемагати і без класної гри, а тут: троє боряться, а один - ні", - передає слова Віталія Кварцяного "MatchDay".

"Кажу: подивіться на Ротаня. Він поступається, він фолить. Другий гол зламав впевненість у хлопців і гру в цілому. Ніхто не зміг взяти на себе ініціативу. Немає у нас лідера. Нам складно зрушити з місця. Молоді бояться грати. Так, ми поступаємося, але 0:4 - не можна програвати. Думав, що ми заб'ємо два, а вони - шість, але це була б боротьба, а так - дитячий садок ", - продовжує головний тренер "Волині".

"Є меланхоліки, а я - холерик. Хотів сьогодні не бігати, але не вийшло. У нас на поле вийшло 4 гравця "Дніпра ", а це 40 відсотків команди. Вони повинні були розуміти і грати. Я їм казав, що ви повинні були матч робити, а не в підіграванні тільки діяти. Звісно, хлопці старалися, але потрібно мати майстерність, а її немає ", - зазначив Кварцяний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Kvarz Показати IP 27 Жовтня 2014 23:43
не той Левел дай все
фанатИК Показати IP 28 Жовтня 2014 08:25
Недотренер от і вся гра!!!:(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus