USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дві волинські команди стали кращими на турнірі «WEST-Буг»

7 Жовтня 2013 15:00
Із перемогою повернулися додому вихованці ДЮФШ «Волинь» 2001 року народження. Команда U-13 під керуванням тренера Олександра Стадницького зіграла на турнірі «WEST-Буг», який відбувся у місті Добротвір на Львівщині. Матчі тривали два тайми по 15 хвилин за формулою вісім польових гравців плюс воротар. Повідомили у прес-службі луцького клубу.

«Волиняни» у груповому раунді виграли в ФК «Львів-2» 9:0 та «Надії» із Соснівки 8:1 і зіграли внічию 1:1 із господарями турніру - «Енергетиком». За кращою різницею забитих і пропущених голів лучани кваліфікувалися до фіналу, в якому зустрічалися із іншою волинською командою – «BRW-ВіК».

Сумнівів у перемозі «Волині» не було – 2:0, голи на свій рахунок записали Олександр Огребчук та Влад Стернійчук. Останнього, до слова, визнано кращим нападником турніру. Крім того, організатори змагань визнали кращими гравцями у складі «Волині» Михайла Запорожця та Мартіна Романова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus