USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Двоє гравців «Волині» - у збірній туру української Прем'єр-ліги

23 Вересня 2013 18:26
Спортивні інтернет-агенції продовжують підсумовувати результати 10-го туру УПЛ. До традиційних збірних туру цього разу відібрали двох гравців «Волині». Про це повідомили у клубній прес-службі лучан.

Портал UA-football.com відзначив гру захисника Гал Шіша. Мотивували занесення до збірної туру тим, що «новачок лучан провів матч на дуже високому рівні. Шіш відповідав за лівий фланг, де йому протистояв завжди активний Федотов». Ізраїльський легіонер «Волині», на думку, UA-football, блискуче дав раду нейтралізації атак «Іллічівця» з цього флангу. Крім того, Шіш часто підключався до атак, організувавши із Бабатунде хорошу зв`язку.

Footboom.com викликав до своєї збірної Сергія Сімініна. Видання назвало його одним з кращих гравців у команді. «Сергій на «відмінно» відпрацював в обороні. «Лише кілька разів за 90 хвилин опоненту вдавалося залишити правого захисника «Волині» позаду себе, але це були тільки епізоди», - пише footboom.com - «В цілому, Сімінін повністю закрив свій фланг. Більше того, Сергій встигав і до атак регулярно підключатися, в яких і сам загрожував воротам Худжамова і партнерам доставляв м’ячі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петьо Показати IP 24 Вересня 2013 12:19
ШІШ узбірній туру????? Дуже суперечлива думка київських експертів..... М"яко кажучи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus