USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Спортивні журналісти відзначили двох гравців «Волині»

15 Серпня 2018 19:44
У четвертому турі чемпіонату України ФК «Волинь» на виїзді здолала краматорський «Авангард» (1:0). Ця нелегка перемога вивела луцьку команду на чисте перше місце турнірної таблиці Першої ліги, а сама «Волинь» продовжує сезон без пропущених голів. Тож не дивно, що відразу двох футболістів команди - голкіпер Богдан Когут та півзахисник Денис Кожанов - взяли до символічної збірної туру від «СпортАрени» та ПФЛ.

Про це інформує клубна прес-служба лучан.

«У Краматорську усе вирішив один гол – і це був гол у виконанні гостей. А щоб він мав таке вирішальне значення, добряче попрацював у воротах Когут. Впевнено грав після численних лонгболлів та прострілів, потягнув шикарний удар Баранника», - пише про голкіпера Богдана Когута «Спорт Арена».

А Денис Кожанов продовжує залишатися «на своїй території» та уже втретє потрапив до збірної туру від «Спорт Арени», а також – до символічної «одинадцятки» сайту «Footboom».

Про найкращого бомбардира «Волині» цього сезону пишуть наступне: «Стабільність – ознака класу, а результативна гра Кожанова – запорука одноосібного лідерства «Хрестоносців». Окрім реалізованого штрафного, загрожував чужим воротам і з гри. Тонко підтримував атакувальні пориви Козьбана і Хагназарі».

Таким чином, окрім хороших результатів команда «хрестоносців» демонструє ще й стабільність щодо індивідуальних номінацій. Так, «Героями туру» після перших двох поєдинків сезону були Дмитро Козьбан та Денис Кожанов, а головний тренер «Волині» Андрій Тлумак після третього матчу отримав звання «Тренера туру».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
еапрол Показати IP 16 Серпня 2018 20:15
я хочу грати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus