USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Динамо» програло суд через неявку на матч у Маріуполі

19 Лютого 2018 20:49
Спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) відмовив футбольному клубу «Динамо» у задоволенні скарги про технічну поразку «Маріуполю».

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Таким чином спортивний арбітраж залишив чинним рішення про те, що «Динамо» технічно програло «Маріуполю» 0:3 через неявку на матч до цього міста.

Суд розглядав справу футбольних клубів 12 лютого. Свідками в процесі виступали президент Федерації футболу Андрій Павелко, президент «Динамо» Ігор Суркіс та представники СБУ.

22 грудня 2017 року Спортивний арбітражний суд прийняв апеляцію «Динамо» щодо програшу «Маріуполю».

Нагадаємо, 25 серпня 2017-го клуб «Динамо» поінформував команду «Маріуполь» про неможливість проведення матчу в Маріуполі.

У клубі зазначили, що ухвалили таке рішення, відповідно до офіційних рекомендацій спецслужб і правоохоронних органів: СБУ не рекомендувала проводити матчі в Маріуполі через «підвищену терористичну загрозу» в місті. 11 серпня поліція Донецької області надіслала лист до Федерації футболу України з гарантіями безпеки на матчах Прем’єр-ліги в Маріуполі.

Але київський клуб все одно не приїхав і Дисциплінарний комітет Федерації футболу України зарахував йому технічну поразку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus