USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

«Динамо» завоювало Кубок України в битві з «Шахтарем»

15 Травня 2014 22:07
Фінальний матч Кубка України з футболу між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем» закінчився перемогою киян з рахунком 2:1. Динамівці здобули Кубок України з футболу.
Гра проходила на полтавському стадіоні «Ворскла» імені Бутовського. Судив матч рефері зі Львова Юрій Можаровський.

На поле команди вийшли у таких складах:
«Динамо» Київ
1 Олександр Шовковський
2 Даніло Сілва
4 Мігел Велозу
6 Олександар Драгович
7 Джермейн Ленс
10 Андрій Ярмоленко
19 Денис Гармаш
24 Домагой Віда
27 Євген Макаренко
85 Дьйомерсі Мбокані
90 Юнес Беланда
«Шахтар» Донецьк
30 Андрій Пятов
5 Олександр Кучер
6 Тарас Степаненко
8 Фред
9 Луїс Адріано
10 Бернард
13 В'ячеслав Шевчук
20 Дуглас Коста
29 Алекс Тейшейра
33 Даріо Срна
44 Ярослав Ракицький

Гра почалась досить в'яло, кияни мали перевагу протягом усього першого тайму, що і вилилось у два забиті м'ячі наприкінці першої половини. На 40-й хвилині матчу Олександр Кучер намагався перевести м'яч на кутовий після удару Віди, однак помилково зрізав його в свої ворота. Автогол і «Динамо» вийшло вперед. І буквально через 3 хвилини, на 43-й хвилині матчу, «Динамо» подвоює перевагу. Домагой Віда результативно замкнув навіс Мігеля Велозу зі стандарту. З рахунком 2:0 на користь киян команди пішли на перерву.
Після перерви донеччани трохи оговтались і мали непогані шанси на ураження воріт, що і призвело до першого голу «Шахтаря» у матчі. На 57-й хвилині Дуглас Коста на швидкості відірвався від чотирьох опонентів і увійшовши у штрафний майданчик майстерно відправив м'яч в дальній кут воріт киян. 2:1 Відставання донеччан скоротилось, а інтрига у матчі зросла. На 95-й хвилині матчу Кучер грубо зіграв проти Огнена Вукоєвича,чим спровокував конфлікт між командами. Ракицький і Ярмоленко отримали по другому гірчичнику, що автоматично символізує видалення обох.
Та дива для гірників не сталося, і після фінального свистка арбітра зі Львова команди розійшлись. Перемога у киян!




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Василь Показати IP 15 Травня 2014 22:32
Гарно,тільки в кінці ...
фан до Василь Показати IP 16 Травня 2014 09:50
Ти справжній "Василь" якщо тобі сподобалась тільки кінцівка матчу!!
Серий Показати IP 16 Травня 2014 10:02
Хочеться вірити, що в Реброва все вийде. Все ж таки Динамо, це візитка українського клубного футболу
Volynyaka Показати IP 16 Травня 2014 15:28
Президент "Динамо" Игорь Суркис рассказал каналу "Футбол 1", получит ли Сергей Ребров после победы над "Шахтером" контракт главного тренера киевского клуба. - Такие решения эмоционально не принимаются. Как я сказал, мы в конце сезона спокойно сядем и все обсудим, поговорим. У нас не должно быть эйфории от этой победы. Почему? Потому что мы, наверное, были мотивированы больше, чем донецкий "Шахтер". Сейчас ребята радуются, празднуют. С кондачка такие вопросы не обсуждаются. Мы с Сережей сядем, поговорим, примем правильное и взвешенное решение, - сказал Суркис.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus