USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Динамо» - «Волинь» сьогодні. Анонс, суддя, трансляція

14 Липня 2013 09:04
У першому турі футбольної української Прем’єр-ліги, київське «Динамо» зіграє з «Волинню». Обидві команди по різному закінчили минулий сезон і жодна з них не може занести його собі в актив. Про це повідомляє "Спортаналітік".

Отже:
14 липня 2013року. 1 тур УПЛ. 19:30
Стадіон: НСК «Олімпійський»
Суддя: Олександр Іванов (Донецька область)
Телетрансляція: канал «2+2»

«Динамо»

Кияни завершили минулий сезон на третьому місці і втратили нагоду виступити в Лізі Чемпіонів. Аби не допустити в цьому році такого, "Динамо" підсилились в трансферне міжсезоння одразу на всіх позиціях. Загалом підготовка була дещо екстремальною. Замість звичних зборів, кияни взяли участь в Об’єднаному турнірі, який в результаті виграли. Щодо втрат, то Олег Блохін вже не зможе розраховувати на Адміра Мехмеді. Молодий швейцарець відданий в оренду у німецький "Фрайбург". Як сказав сам Мехмеді, це була його власна ініціатива. З приходом нових гравців його роль у команді відходила на другий план, а Адмір дуже хоче виступити на Чемпіонаті світу 2014 і хоче завжди бути "на очах" головного тренера збірної.

«Волинь»

В літне міжсезоння луцький клуб підсилився одразу сімома футболістами. Дебютувати проти своїх одноклубників зможе голкіпер - Артем Кічак. Варто відзначити поповнення команди в обличчі досвідченого Богдана Шершуна. Нагадаємо, до цього сезону Богдан виступав в складі "Кривбаса", але команду закрили і гравці розбіглись по різним клубам, Шершун вибрав для себе "Волинь". Наголосимо і на зміну президента клубу, яким став екс - наставник "Волині" - Віталій Кварцяний.

Статистика:

Всього між собою 31 матч
(24 перемоги "Динамо", 1 перемога "Волині", 5 разів переможця не виявили - нічия)
Різниця голів 83:21

Остання гра між командами:
10.03.2013 "Волинь" - "Динамо" 0:2




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
BulDozzer Показати IP 14 Липня 2013 11:19
Навіщо видаляєте правдиві коментарі? Навчіться з інформацією працювати, а потім видаляйте! У Динамо тільки Мехмеді "втрата"?:) Він в іграх за Динамо тільки на заміни виходив!:) А ким посилилося Динамо - слабо написати?!:) Ну сьогодні на Олімпійському "Волинь" це відчує!:)))
Вікінг Показати IP 14 Липня 2013 12:11
http://www.volynnews.com/news/sport/start_volyni_skilky_ochok_naberemo_u_pershykh_ihrakh/ Тут вже писали про прогноз ВН на сьогоднішній матч, а також про підсилення динамівців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus