USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Динамо» обіграло «Волинь». ВІДЕО

12 Серпня 2012 20:54
Луцька «Волинь» не змогла нічого протиставити київському «Динамо». На 4 голи від столичної команди «хрестоносці» відповіли одним.

Матч 5-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги відбувся 12 серпня в Києві.

Ця зустріч була другою можливістю для «хрестоносців» та їх наставника Анатолія Демяненка переконати вболівальників та футбольних експертів в тому, що оновлена «Волинь» здатна гідно протистояти українським топ-клубам. Нагадаємо, першу спробу лучани змарнували в грі проти донецького «Шахтаря», зазнавши поразки з рахунком 0:4.

Щодо складу команди «Волині», то в порівняні з матчем проти «гірників» місце в «старті» не отримали воротар Максим Старцев та півзахисник Ігор Скоба. Їх замінили відповідно Сергій Літовченко та Олег Герасимюк. Решта гравців вийшли на поле.

Однак перший тайм продемонстрував, що вони не мають що протиставити опонентам з «Динамо». Кияни поатакували десь 20 хвилин і забили. Бразилець Дуду відпасував на хорвата Ніко Кранчара, а той пробив точнісінько в дальній кут воріт, які захищав Літовченко.

Єдине на що спромоглися «хрестоносці» - це штрафний у виконанні румуна Еріка Бікфалві. Однак удар півзахисника заблокували оборонці, а після добивання м'ячем заволодів Максим Коваль.

На 29-ій хвилині Літовченко витягнув другого м'яча з сітки: воротаря пробив Браун Ідейє. Здавалося, що «Волинь» зараз «попливе», але підопічні Демяненка зуміли зібратися і відіграти одного м'яча.

Бразильському півзахиснику лучан Рамону Лопесу вдалося втекти від Євгена Хачеріді та скоротити різницю в рахунку - 2:1. Після цього волиняни заграли впевненіше. На 36-ій хвилині Бікфалві впав у карному майданчику господарів після зіткнення з двома захисниками. Суддя вирішив, що інцидент на пенальті «не тягне».

Без сумнівів усі вболівальники «Волині» сподівалися, що під час перерви Демяненко знайде потрібні слова і футболісти з Луцька в другій половині матчу гратимуть ефективніше, але початок тайму був за киянами. А за трохи Кранчар з Гусєвим довели рахунок матчу до 3:1.

Господарі стадіону й далі продовжували атакувати, а гості намагалися принаймні вирівняти рахунок. Так, на 71-ій хвилині здалека пробив Рамон, але м'яч пролетів над воротами. За 7 хвилин Коваль з труднощами зафіксував «шкіряного» після удару Сергія Пилипчука.

Шалену нагоду забити зі штрафного втратив Бікфалві. Здавалося м'яч вже залетів до воріт суперника, але удару румуна забракло точності.

Натомість, вже в додатковий час, нападник киян Ідейє оформив дубль і волиняни другий матч поспіль пропустили чотири голи. А фанам лучан лишається сподіватися, що поразка додасть «хрестоносцям» спортивної злості, яка їм знадобиться 19 серпня під час домашньої гри проти луганської «Зорі».

Динамо-Волинь 4:1

Голи: Кранчар, 22, 49, Ідейє, 29, 90+1 - Рамон, 34

Динамо: Коваль, Гусєв, Михалик, Хачеріді, Тайво, Велозу, Гармаш, Дуду (Мілевський, 79), Кранчар (Рафаель, 60), Ярмоленко (Нінковіч, 65), Ідейє

Волинь: Літовченко, Сімінін, Ілієв, Шиков, Занев, Ізворану, Насонов (Пилипчук, 46), Рамон, Герасимюк (Шандрук, 68), Бікфалві, Суботіч (Шумахер, 81)

Попередження: Дуду








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вольдемар Показати IP 12 Серпня 2012 23:04
У Луцьку немає команди. Дем"ян, збирай валізи .
Iziy Shneerzon Показати IP 13 Серпня 2012 10:27
А что, были сомнения в результате?
Катерина Показати IP 13 Серпня 2012 14:01
При Кварці не раз програвали ,і з гіршим рахунком !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus