USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ДЮФЛ: «Волинь» двічі програла вдома та здобула вольові очки на виїзді

15 Жовтня 2019 20:10
У черговому турі ДЮФЛ, дві вікові групи волиняни грали проти МФА «Мукачево» домашні поєдинки. На жаль, закарпатські гості були переконливішими та поїхали з Луцька з двома перемогами, повідомляє клубна пресслужба лучан.

Так, «Волинь» U-17 Володимира Фігеля поступилася опонентам з рахунком 0:3, а підопічні Романа Степанова з «Волині» U-15 – з рахунком 0:2.

Більш успішно виступили інші наші команди, які їздили на виїзд до Тернопільської ДЮСШ. Підопічні Олександра Неделюка з «Волині» U-16 здобули перемогу в гольовому протистоянні завдяки дублю Максима Кіпрухи та автоголу суперників – 3:2. А «Волинь» U-14 Миколи Кльоца швидко оговталась після першої у сезоні поразки від «Карпат». Протягом матчу з тернополянами наші хлопчики поступалися з рахунком 0:2, однак проявили неабиякий характер, а завдяки голам Артема Щавія, Ярослава Чепеля та Артема Дячуна поїхали додому з нічийним результатом – 3:3.

У наступному турі 19 жовтня наші команди зіграють з івано-франківським «Прикарпаттям». «Волинь» U-14 та «Волинь» U-16 проведуть свої поєдинки удома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus