USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-футболісту «Волині» запропонували посаду

19 Грудня 2011 15:33
Колишній футболіст «Волині» Роман Максимюк стане директором дитячої футбольної школи клубу.

Про це він розповів в інтерв’ю «Українському футболу», - пише сайт ФК «Волинь».

Зі слів футболіста, таку пропозицію зробив йому тренер команди Віталій Кварцяний. Максимюк без роздумів погодився. Мовляв, лишатися поза футболом він не хоче й на день.

«Тепер працюватиму на благо нашого клубу», - зазначив колишній півзахисник команди.

Нагадаємо, матч 20-го туру чемпіонату України з футболу «Волинь»– «Іллічівець» став останнім у професійній кар'єрі Романа Максимюка.

Він розказав, що вже не міг витримувати конкуренцію з іншими гравцями.

«Рвати жили на тренувальному полі доводилося в прямому сенсі цих слів. Та й тенденції сучасного футболу змушують усі команди омолоджуватися, дивитися в майбутнє», - пояснив він.

Щодо жартів журналістів, що футболіст просто втомився від імпульсивного тренера, той, усміхаючись, зауважив: «Ні, жарти - безпідставні. Що б про Віталія Володимировича не писали, чи говорили, цій людині, без перебільшення – з великої літери, я можу лише низько вклонитися.
Мої слова лише підтвердять його вихованці: Марко Девіч, Папа Гуйє, Євген Хачеріді, Василь Сачко та й всі інші. Не заперечуватиму, з наставником у нас були всілякі нюанси по спільній роботі в Луцьку, однак я завжди намагався працювати над собою, а не сперечатися з ним».

«Я завершую свій ігровий шлях з чистими совістю й серцем. 3 величезною гордістю за те, що понад 20 років лише професійної кар'єри, часто, не маючи на те сил чи здоров'я, віддавав усього себе грі, працював на футбол. Вважаю, я чесно заслужив собі відпочинок. Можу лише побажати сучасній молоді принаймні повторити мій футбольний шлях – так, не багатий на кубки чи чемпіонства, та все ж, вважаю, я чимало досяг у своєму житті», - додав футболіст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus