USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-гравець «Волині» очолив львівський клуб

16 Листопада 2016 11:44
Колишній капітан луцького ФК «Волинь» Руслан Мостовий став головним тренером друголігового ФК «Рух» (Винники). 42-річний екс-захисник на тренерському містку замінив Романа Гданського.

Цікаво, влітку цього року контракт з «Рухом» підписав півзахисник Ярослав Кінаш, який всю свою професійну кар’єру провів у луцькій «Волині».

Перший офіційний матч з новим тренером ФК «Рух» мав зіграти вихідними на домашньому стадіоні проти миколаївського «Суднобудівника», але гру перенесли через сильний снігопад. Тому дебют Мостового відкладається до суботи, 19 листопада, на виїзний матч проти «Балкан». У турнірній таблиці Другої ліги команда з Винників зараз займає другу сходинку.

Довідково:

За свою кар’єру гравця Мостовий захищав кольори російських клубів ФК «Спартак» (Нальчик) та ФК «Томь», де зараз, до речі, грає інший колишній «хрестоносець» Ерік Бікфалві.

В Україні футболіст грав за понад десятку команд. Сезон 2009-2010 років Мостовий виступав за ФК «Волинь». За лучан Руслан зіграв 26 матчів і відзначився двома голами. У тому сезоні «хрестоносці» зуміли піднятися в Прем’єр-лігу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГОЛКІПЕР «ВОЛИНІ» – ПРО ПЕРШІ МАТЧІ В УПЛ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus