USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-гравець «Волині» може стати «коронованим» у Польщі

14 Серпня 2013 11:56
Клуб польської Екстракласи «Корона» з Кельць запросила на перегляд 28-річного колишнього футболіста луцької «Волині» Сергія Пилипчука.

Гравець є вихованцем харківського футболу, проте багато часу провів у російських клубах «Спартак» (Нальчик), «Шинник», «Хімкі». Останнім клубом у кар’єрі українського футболіста була луцька «Волинь». Влітку наставник команди Віталій Кварцяний вирішив не продовжувати контракту із Пилипчуком. Нагадаємо, що у минулому сезоні в складі лучан Пилипчук провів 24 матчі, забив два голи і віддав 3 результативні передачі.

Варіант із польським клубом виплив тому, що «Корона» провалила старт сезону, набравши у чотирьох перших іграх лише одне очко. Нагадаємо, що у складі польського клубу вже є один українець – 23-річний голкіпер Олексій Шлякотін.

Офіційний сайт «Корони» повідомляє, що оглядини Пилипчука триватимуть до суботи і тренер клубу Хосе Ройо Мартін зможе задіяти екс-волинянина у контрольній грі проти «Краковії», яка відбудеться у п’ятницю.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
фан Показати IP 14 Серпня 2013 12:29
Цьому бездарю на область грати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus