USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фани ФК «Волинь» пройшли Луцьком маршем. ФОТО

21 Серпня 2012 11:11
Напередодні домашнього поєдинку «Волині» із «Зорею» найпалкіші вболівальники ФК «Волинь» провели фан-марш вулицями міста.

Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».

Кілька сотень вболівальників клубу пройшли ходою від Братського мосту вулицею Лесі Українки, Глушець, біля центрального входу до парку, проспектом Волі, вулицею Шопена до стадіону «Авангард».

Відзначимо, що подія відбулася із дотриманням вимог безпеки, правоохоронні органи перекрили рух транспорту на час маршу, а самі вболівальники громадський порядок не порушували.

Натомість їхні запальні пісні та скандування, вочевидь, привабили не одного потенційного «ультрас» приєднатися до веселого і відданого гурту вболівальників. Варто зауважити, що підтримати марш вирішила й група вболівальників луганської «Зорі», яка приїхали на гру, подолавши понад тисячу кілометрів.

Крім того, вболівальники «Волині» довели, що вміють не тільки вболівати, а й грати у футбол. У військовому ліцеї наші «ультрас» організували традиційний турнір, у якому змагалися 9 команд.

Нагадаємо, 19 серпня у домашньому матчі ФК «Волинь» не змогли здолати луганську «Зорю».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
VSC Показати IP 21 Серпня 2012 12:05
Задолбали эти "марши" с перекрытием движения. Почему сотни автомобилистов должны стоять в пробке, чтобы сотня фанов прошлась по городу с криками и воплями.
тиць-здиць Показати IP 21 Серпня 2012 12:58
Страшно. Треба було їх не на стадіон, а праворуч повести. На Грибоєдова.
Hunt Показати IP 21 Серпня 2012 13:09
Фанам ++++++ .... "заряджали" на стадіоні під час матчу, молодці. Керівництву клуба ----------- поставте нарешті на всьому стадіоні нормальні чисті крісла, а не прогнивші 10-річної давності, на які сідати страшно. судячи з того, що нові крісла встановлені тільки на 9, 10 і 17 секторах, то складється враження, що клуб поважає тільки фанів та гостьових фанів, на решту вболівальників напевно наплювати .... а також прохання, повісити елементарні колонки навпроти кожного сектору, щоб було нормально чути оголошення диктора .а то так, щобс бубонить собі під ніс . + навчіть вболівальників культури, бо прийшовши у сімейний сектор з дитиною натрапляєш на невиховане хамло теж з дитиною ,яке плює насіння на все і на вся, і ще й висловлюється лайливими словами. забезпечте порядоу культуру на стадіоні
Вовка Показати IP 21 Серпня 2012 17:28
Цікаво чому новина про подію, яка відбулась перед матчем, була опублікована після новини про матч?))))
Сергiй Показати IP 21 Серпня 2012 17:38
Нашо вони лучанам на вулицях мiста? молодь 18-20 рокiв, iз-за них вулицi перекривати? Нехай на стадiонi собi вогники палять...
фан Показати IP 22 Серпня 2012 18:41
гарний марш був-треба кожного разу таке організовувати,щоб заволікати нових активних вболівальників і просто не байдужих людей!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus