USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Волинь» - «Зоря»: знову нічия в Луцьку. ВІДЕО

19 Серпня 2012 21:51
Луцька «Волинь», граючи вдома проти луганської «Зорі», здобула лише одно очко. Ведучи в рахунку 2:0, «хрестоносці» наприкінці зустрічі пропустили два голи.

Матч 6-го туру Прем’єр-ліги відбувся 19 серпня в Луцьку на стадіоні «Авангард».

Ця зустріч давала чудову нагоду «хрестоносцям» реабілітуватися перед вболівальниками за розгроми від донецького «Шахтаря» та столичного «Динамо». Здавалося, що луганська «Зоря», попри традиційну непоступливість та вдалий старт у чемпіонаті, саме той суперник, якого можуть обіграти підопічні Демяненка. Тим більше, що гра - домашня.

Та й в основі вийшло, більше, ніж зазвичай, гравців атаки. Так, півзахисника Ігоря Скобу змінив новачок клубу Володимир Аржанов. Футболіст гратиме в Луцьку на умовах оренди протягом сезону 2012/2013.

Як тільки суддя Анатолій Жабченко просигналізував про початок гри, Сергій Пилипчук протягнув «шкіряного» лівим флангом і навісив у карний «Зорі». Однак Аржанова та Даніеля Суботіча випередив захисник гостей і виніс м’яча головою.

На 11-ій хвилині після навісу Петра Занєва з лівого флангу по воротах головою бив Ерік Бікфалві, але голкіпер «Зорі» Віталій Постранський впіймав «шкіряного». До речі, не чужа для Луцька людина, бо в 2005 та 2010 роках грав за «Волинь».

Гостів відповіли виходом один-на-один Джаби Ліпартії: провалився захист господарів. Добре, що воротар «Волині» Сергій Литовченко вчасно вийшов з воріт і накрив удар форварда.

З другої половини першого тайму гра вирівнялася. «Хрестоносці» намагалися сконструювати щось небезпечне біля воріт суперника, а луганчани більше покладалися на стандарти.

Здавалося на 29-ій хвилині лучани таки «збудували» ефективну конструкцію. Занєв та Рамон пройшли лівим флангом і останній відправив «шкіряного» у ворота суперника, але суддя вирішив, що бразилець був у положенні «поза грою».

За мить один з гравців «Волині» впав у карному: суддя не побачив у діях гравців «Зорі» нічого протиправного. Незадоволенні рішенням арбітра вболівальники «Волині» розпочали свистіти та викрикувати непристойності в бік того.

Однак настирливість лучан не була марною. Бікфалві прорвався в штрафний гостей і прострілив вздовж воріт. Захисник луганчан вибив, але на підборі опинився Пилипчук, який класним ударом з-понад 20 метрів забив гол.

Решту 45-хвилинки «Волинь» володіла суттєвою перевагою, але створити хоча б один небезпечний момент не спромоглася. Лише наприкінці тайму Бікфалві заробив штрафний, але господарі змарнували свій шанс.

Початок другої частини зустрічі – за лучанами. Вони без упину атакували, але довго не змогли знайти шпарину в обороні гостей. Аж доки на 55-ій хвилині Рамон не наважився на удар з-понад 25 метрів – 2:0.

Після другого голу лучани не зупинилися і продовжували «штурм» воріт суперника: небезпечний удар Пилипчука заблокував голкіпер, виходу Суботіча один-на-один з воротарем завадив захисник, дальньому пострілу Аржанова не вистачало сили.

А от усі намагання «Зорі», принаймні, скоротити відставання в рахунку виявилися безрезультатними. І геть скрутним становище гостей стало на 74-ій хвилині, коли суддя видалив захисника луганчан Ігнатєвіча за фол проти Рамона.

Але забили якраз гості. Після подачі зі штрафного найспритнішим у штрафній лучан виявися Лакі Ідахор. Ванче Шиков, розізлившись, вибив м'яча в аут. За це Жабченко «приписав гірчичника» захиснику - другого за матч. Тож склади команд зрівнялися.

Такі дії судді не знітили лучан і вони продовжили «лупати скелю», тобто атакувати. Супермомент на 85-ій хвилині змарнував Шумахер. Після удару Рамона м’яч відлетів до форварда, але той «вистрілив по горобцях».

Однак замість того, щоб забити третього, волиняни пропустили другого. На 90-ій хвилині Олександр Грицай відправив «шкіряного» у ворота.

Тож гра завершилася з таким ж рахунком як і остання зустріч цих команд в Луцьку - 2:2.

«Волинь»-«Зоря» 2:2

Голи: Пилипчук, 32, Рамон, 55 – Ідахор, 82, Грицай, 90

«Волинь»: Литовченко, Сімінін, Шиков, Ілієв, Занєв, Ізворану, Аржанов, Бікфалві, Рамон (Насонов, 89), Пилипчук, Суботіч (Шумахер, 66)

Зоря: Постранський, Каменюка, Шуніч, Коротецький, Ігнатєвіч, Грицай, Хомченовський (Худзік, 58), Галюза, Любенович, Родич (Ідахор, 38), Ліпартія (Білий, 65)

Попередження: Шиков, Аржанов, Ілієв, Ігнатєвіч, Галюза, Шуніч, Білий

Видалення: Ігнатєвіч, Шиков

Відео з офіційного сайту ФК «Волинь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Віталік Показати IP 19 Серпня 2012 22:02
Гру програв Демяненко незрозумілими замінами. Навіщо Шумахер? Бразильський мішок картошкі
Вінстон Показати IP 19 Серпня 2012 22:25
Б..., с...,пі... я більше за них вболівати не буду. Так про.... може тільки "Волинь". "Зоря" чемпіон!!! Дем*яненка у відставку!!! Шумахера продать у рабство! Зарплату не платить!
Любі свині Показати IP 19 Серпня 2012 22:42
Нажаль,приходиться константувати - наша улюблена комбанда плавно скачується в нікуди...в першу лігу.Тільки сліпий не бачить - команди НЕМАЄ!!!Є тумбовидний Шумахер, неповороткий наче стовб ( дядя Петя з сусіднього під"їзду краще грає ).Павлов чомусь в молодіжці...Демян наче наколотий апельсин - всЕ побоку.Коротше на футбол більш ні ногою...
СБУ Показати IP 19 Серпня 2012 22:56
Вина тренера Демяна 110%такі заміни робити при такому рахунку і з такою командою як Зоря не можна.Зняв по суті ключових іграків нападу це Рамона і Суботіча,випустивши никакущих Шумахера,що не може з 5 метрів по воротах попасти і 2 лігового Насонова.Позор! З таким тренером далеко не заїдемо,на горізонті 1 ліга.Чужий тренер в своїй команді!
СБУ Показати IP 19 Серпня 2012 23:56
Що за ф...я.Де мій коментар,що я когось образив?
Exaboto Показати IP 20 Серпня 2012 07:40
ну і де два гола Зорі?
Вольдемар Показати IP 20 Серпня 2012 08:07
Дем"яненко знову буде розбиратися...
Олександр Показати IP 20 Серпня 2012 08:47
Повний бардак, а не команда. Їм грати тільки з Боратинським "Дрозджовиком" і дальше чемпіонату області не їздити. Після такої кінцівки гри, пів ночі не спав, повбивав би гадів.
Дерек Чісора Показати IP 20 Серпня 2012 10:04
Вітаємо пана Дем'яненко з ще одною успішно зданою грою...
сеня Показати IP 20 Серпня 2012 10:47
вместо димяненка борю моисеева .тогда будут играть. боре будет радость в случаи проигриша будет куда наказивать.
Дерек Чісора Показати IP 20 Серпня 2012 12:21
Мій коментар теж поцупили, хоча начебто нікого не образив...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus