USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Фани «Волині» розповіли, чому на них образився Кварцяний

23 Травня 2013 11:26
17-тий сектор залишили фани «Волині» ще до закінчення гри 28-ого туру з «Арсеналом», за що на них образився виконувач обов’язків головного тренера луцької «Волині» Віталій Кварцяний.

«Волинь»-«Арсенал» - 0:3

У грі 28-ого туру чемпіонату України з футболу у Прем’єр-лізі між «Волинню» та «Арсеналом» у Луцьку, за рахунку 0:3 фани «ультрас» залишили свій сектор і вийшли зі стадіону, не дочекавшись кінця гри.

Це була перша гра Віталія Кварцяного після повернення на тренерську лаву «Волині». Отож наставник «хрестоносців», за словами фанів, обурився поведінкою 17-ого сектору.

Чому луцькі «ультраси» покинули стадіон під час гри

«Кварцяний сказав, що ми його не поважаємо, бо пішли із сектору, а ми, своєю чергою, зауважили, що це було не по відношенню до нього, а по відношенню до гравців. Він, скажімо так, отримав такий спадок від Демяна і став заручником ситуації. Тут він абсолютно ні при чому. Потім ми з Кварцяним порозумілися», - розказали представники фан-руху.

Окрім цього «ультрас» зазначили: «Гравці теж повинні розуміти, що ми - теж своєрідний показник їх гри. І якщо нічого з цим не робити, ніяк не демонструвати, то всі думатимуть, що усе гаразд, і це все добре, що клуб прямує у Першу лігу. Ми просто показали своє ставлення до гри».

Як з’ясувалося, ця міні-акція протесту вдалася. Адже «Волинь» зуміла зберегти прописку в «еліті» зігравши в нічию з «Говерлою» в Ужгороді. До речі, за підтримки на стадіоні волинських «ультрасів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus