USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ФФУ перепросила за поведінку вболівальників у Дніпропетровську

13 Жовтня 2009 17:18
Чільний представник Федерації футболу України в інтерв’ю Бі-Бі-Сі попросив вибачення за інциденти під час матчу між українською та англійською збірними у Дніпропетровську, – повідомляють «Волинські новини».
Перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко сказав, що, на його думку, поведінка українських уболівальників, які кидали на поле запалені «фаєри», не становила загрози життю людей, але вона гідна жалю і викликає у нього «сором».
За словами пана Стороженка, Федерація футболу України очікує схвалення парламентом спеціального закону, проект якого вже поданий у Верховній Раді, що мав би допомогти краще гарантувати безпеку під час футбольних матчів і давати раду хуліганам.
Він висловив думку, що події у Дніпропетровську будуть уроком для футбольних органів в Україні і допоможуть розробити кращу систему гарантій безпеки і «гідні умови для усіх, хто любить футбол», інформує портал turnir.com.ua.
Довідково:
Матч у суботу 10 жовтня у Дніпропетровську двічі призупиняли через те, що на траві футбольного поля опинялися запалені «фаєри» з яскравим полум\'ям і великими клубами диму. За словами президента ФФУ Григорія Суркіса, в перерві матчу він розмовляв із делегатом УЄФА, котрий зізнався, що збірній України мало не зарахували технічну поразку.
Англійська футбольна асоціація подає офіційну скаргу до Міжнародної федерації футболу - ФІФА. На думку фахівців, Україну очікують санкції подібні до тих, яких місяць тому зазнала Сербія: за «фаєри», кинуті на поле під час матчу проти Франції в Бєлграді, національну федерацію оштрафували на $24 тисячі.
Не виключено також, що наступний домашній матч (яким, імовірно, буде стиковий поєдинок за вихід у фінальну частину ЧС-2010) «синьо-жовтим» доведеться провести при порожніх трибунах.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Куратор Показати IP 14 Жовтня 2009 13:06
У нас всі так люблять футбол? Я думала українські вболівальники більш патріотичніші і не будуть підставляти свою команду і країну. Прикро....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus