USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.62 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ФІФА хоче ввести тимчасове видалення з поля

8 Жовтня 2009 17:06
ФІФА збирається ввести революційне правило у футболі – тимчасове видалення гравця з поля за порушення – на 10 хвилин. Про це 8 жовтня інформують «Волинські Новини».
Є ідея введення десятихвилинного штрафу-видалення, подібного до того, як це існує в хокейних правилах при видаленні на дві хвилини. Про це заявив віце-президент ФІФА Джек Уоррен.  
Ідея Уоррена полягає в тому, щоб футболіст, який намагається отримати перевагу нечесними способами був видалений з поля на наступні 10 хвилин, – пише Кореспондент.
«Глядачі хочуть дивитися футбол, для цього вони приходять на стадіон, а не гру акторів, як у театрі», - пояснив свою позицію керівник ФІФА. 
Раніше директор з міжнародних відносин ФІФА Жером Шампаньє заявив, що ФІФА планує ввести ліміт на легіонерів у всіх національних чемпіонатах.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Жовтня 2009 09:29
Цитата: "отримати перевагу нечесними способами". Нечесні засоби узаконюють. Так як із самовільним будівництвом чи добудовою - спочатку незаконно збудував, тоді узаконив, і, головне, при цьому податків сплачувати не потрібно..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus