USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

З-під Бахмута втекла бригада міноборони Росії, – ЗСУ

9 Травня 2023 23:03
9 травня засновник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин заявив, що один із підрозділів Збройних сил РФ залишив позиції в районі Бахмута Донецької області. Пригожин стверджував: «Втекли всі і оголили фронт завширшки майже два кілометри і завглибшки 500 метрів».

У ЗСУ підтвердили цю заяву, зазначивши, що з-під Бахмута втекла 72-га окрема мотострілецька бригада збройних сил Росії. Про це повідомила 3-тя окрема штурмова бригада, передає УП.

«Повідомлення Пригожина про втечу 72-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ з-під Бахмута та 500 трупів росіян, які там залишились, відповідає дійсності. Третя штурмова бригада дякує за розголос нашого успіху на фронті», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Ворог шаленіє: 20 ракетних та 30 авіаударів, 30 атак на фронті, – Генштаб

Військові інформували, що за дві доби на південно-західних околицях міста штурмовики 3-ї ОШБр у складі тактичної групи «Азов» ліквідували 64 окупанти, дані про ліквідацію ще 87 уточнюють. Як зазначає бригада, серед них є і вагнерівці.

Крім того, захисники взяли у полон п’ятьох росіян, а також знищили кілька складів з БК ворога, міномети та не один БМП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus