USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ФК «Волинь» прилетів на турнір до Індії

2 Лютого 2016 11:29
У ніч з 1 на 2 лютого за українським часом літак із футболістами і тренерами луцької “Волині” приземлився в аеропорту індійського міста Кочі. У час невизначеності та неоптимістичних новин від ФІФА лучани отримали пропозицію зіграти у представницькому міжнародному турнірі в Індії, який має назву Sait Nagjee Amarsee International Tournament.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь».

При тому організатори з міста Кожикоде оплатили не тільки проживання команди, але й переліт “Волині” в Індію та в зворотному напрямку. Відтак, за відсутності коштів на заплановані два збори в Туреччині поїздка в Індію стане для команди можливістю якісно підготуватися до сезону, зіграти щонайменше три поєдинки із сильними візаві і відкрити для Азії, зокрема, Індії український футбол .

До Індії Віталій Кварцяний взяв 20 футболістів:

Воротарі: Артем Кичак, Богдан Шуст, Віталій Неділько.

Захисники: Володимир Польовий, Івіца Жуніч, Артем Шабанов, Роман Никитюк, Олександр Насонов, Сергій Логінов, Міха Горопевшек, Владислав Шаповал.

Півзахисники: Редван Мемешев, Сергій Кравченко, Олег Герасимюк, Андрій Богданов, Олександр Чепелюк, Юрій Романюк.

Нападники: Анатолій Діденко, Дмитро Козьбан, Сергій Петров.

У турнірі зіграють, крім “Волині”, олімпійська збірна Аргентини U-23, анлійський “Вотфорд” (Чемпіон-ліга), молодіжка німецького “Мюнхен 1860”, бразильський “Атлетико Паранаенсе”, молодіжка “Дніпра”, ірландський “Шемрок Роверс” та румунський “Рапід”. Переможець зможе збагатити клубну казну на 30 тисяч доларів, фіналіст — на 15 тисяч. Кращий гравець фіналу отримає тисячу доларів. Матчі відбуватимуться на стадіоні EMS Corporation Stadium, що вміщує 53 тисячі глядачів.

Історія турніру, на який запрошено “Волинь” сягає 1952 року, щоправда, раніше у ньому грали виключно індійські команди та із сусідніх країн. Після 1995 року ці змагання не проводилися і ось нині знову відродилися. Аби популяризувати футбол в Індії та привернути увагу до турніру, на нього запросили імениті клуби, а місцевих команд не буде взагалі.

Отже, цьогорічний Sait Nagjee Amarsee International Tournament відбуватиметься у місті Кожикоде (інша назва - Калікут). Місто розташоване на південному заході Індії, його населення майже півмільйона осіб. Тут нині до +30 тепла. Волинь добиралася сюди майже добу — з Києва через Шарджу літаком до Кожикоде. Таким самим буде й зворотній шлях.

“Волинь” поселиться у готелі “Равіз” й перші дні присвятить акліматизації в субтропіках. До 7 лютого підопічні Кварцяного матимуть тренування на стадіоні місцевого медичного коледжу.

На турнірі “Волинь” потрапила до групи А, у якій зіграє з такими командами: “Рапід” (Бухарест), Атлетико Паранаенсе (Бразилія) та “Вотфорд” (Англія).

7 лютого Рапід (Бухарест) — Волинь (Луцьк)

11 лютого Волинь (Луцьк) — Атлетико Паранаенсе (Курітіба, Бразилія)

15 лютого - “Вотфорд” (Англія) — Волинь (Луцьк).

Стосовно “Вотфорда”, президентом якого, до слова, колись був ...сер Елтон Джон, то це буде перший в історії матч лучан із командою з Британських островів. А от з бразильцями ми вже грали, щоправда, дуже давно - 25 січня 2006 року “Волинь” зіграла спаринг із маловідомою “Уніао Барбаренсе” (2:0, голи забили Малиш і Пищур).

Аби дістатися півфіналу турніру лучанам слід посісти перше або друге місце в групі. Півфінали відбудуться 18 і 19 лютого, а фінал заплановано на 21 лютого. Утім незалежно від того, чи зіграє в ньому “Волинь” до 23 лютого команда матиме можливість тренуватися і готуватися до відновлення чемпіонату в Кожикоде.

До Луцька лучани дістануться тільки вранці 25 лютого, за тиждень до першого чвертьфінального матчу проти луганської “Зорі”.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ФК «Волинь» скасував збір у Туреччині і буде тренуватися в Луцьку. Також клуб нещодавно покинув півзахисник В’ячеслав Шарпар. Не дорахуються волиняни в наступному сезоні і Матея – «Волинь» і «Рієка» досягли домовленості щодо трансферу румунського півзахисника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 2 Лютого 2016 11:35
Удачі!!!
Вчитель Показати IP 2 Лютого 2016 11:52
Молодці! Удачі вам! Бачу команду В.В підібрав достойну. Так тримати!
fanfan Показати IP 2 Лютого 2016 13:02
Перед чемпіонатом зіграти 3 товарняка? О-то так підготовка!!! :) А керівництву клубу не соромно, що як жибракам оплачують переліт?! :)
ти не фан, а тюльпан до fanfan Показати IP 2 Лютого 2016 13:50
так, 3 спаринги, але з Вотфордом, бразильцяи і Рапідом, а не з непонятними командами в турції. керівництво клубу - молодці, що знайшли такий варіант.
волинь Показати IP 2 Лютого 2016 13:34
волинь чемпіон!!!!!!!
полішук до фанфана Показати IP 2 Лютого 2016 15:32
а ти хоч раз в житті купив білет в касі на матч " Волині"-умнік

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus