USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як Кварцяний оцінює підготовку «Волині»

8 Липня 2014 08:00
Головний тренер команди Віталій Кварцяний прокоментував підготовку команди до нового чемпіонату, повідомляють на офіційному сайті ФК "Волинь"

Нагадаємо, "Волинь" вчора поїхала до Хорватії, де проведе свій другий збір у літнє міжсезоння. Разом із основним складом команди та групою молодих виконавців до Святого Мартіна відбули й новобранці «хрестоносців». Як інформувало Інформаційне агенство Волинські Новини до складу команди нещодавно приєднались Олег Гуменюк та Євген Новак.

"Ми добре попрацювали у Луцьку, заклали фізичну базу, у Хорватії займемося більше награванням команди, здружимося більше всі, так би мовити, у польових умовах. Базуватися будемо у Святому Мартіні, це на півночі Хорватії, поблизу кордону із Словенією. Тут поруч тренується багато європейських та українських команд, які також перебувають на зборах, тому проблем із спарингами не матимемо. У нашому розпорядженні три поля і всі умови для належної підготовки до чемпіонату", - розповідає Віталій Кварцяний.

"Зараз ми у пошуках центрального захисника і нападника. Вже підписали декількох виконавців, на прикметі ще декілька футболістів. Якщо не вдасться залучити у «Волинь» бразильського нападника із серйозного клубу, будемо сподіватися на Козьбана, Селіна та молодого Петрова. Останній, на жаль, захворів і не поїхав на збір, але буде готовий грати у чемпіонаті. А запрошення у «Волинь» на правах оренди Сергія Кравченка дозволить «обстукати» наш півзахист. Досвід Сергія додасть надійності та солідності центру поля, а гра наших хавбеків набуде рис чилійсько-мексиканського запалу і характеру" - продовжує головний тренер команди.

Нагадаємо, нещодавно луцька «Волинь» зіграла з поляками черговий спаринг. Волиняни показали прекрасну гру і перемогли суперників з рахунком 8:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus