USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

ФК «Волинь» отримала суперників у наступному чемпіонаті

4 Червня 2013 19:00
Жеребкування нового чемпіонату України у Прем`єр-лізі відбулось сьогодні, 4-ого червня, у Києві, - повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Отож, у перших чотирьох турах лучани зіграють із такими суперниками:
13 липня – «Динамо» (Київ) – «Волинь» (Луцьк)
20 липня - «Волинь» - «Таврія» (Сімферополь)
27 липня – Команда ПЛ 16 – «Волинь»
3 серпня – «Волинь» - «Дніпро» (Дніпропетровськ)

Наразі невідомо, хто займе місце «Кривбасу», який не отримав атестату на право виступів в УПЛ. Окрім того, друга команда першої ліги за підсумками сезону 2012/2013 років алчевська «Сталь» ще не підтвердила свого наміру виступати елітному українському дивізіоні. Тому у календарі два вакантні на даний момент місця позначено умовно − «Команда ПЛ 15» та «Команда ПЛ 16». Отож, матч третього туру лучани відповідно до жеребу можуть зіграти на виїзді або із алчевською «Сталлю», або із командою, яка виступатиме в елітному чемпіонаті України замість криворіжців.

Чемпіонат стартуватиме 13 липня (це базовий день проведення матчів). У літньо-осінній частині команди зіграють 18 турів, решту – навесні 2014 року. Відновиться чемпіонат орієнтовно 1 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus